Artnovion Ulysses BassTrapCorner I/Black

Pakke med 2 paneler, tunable, T0283

Varenr: 1189668
Artnovion Ulysses BassTrapCorner I/Black Pakke med 2 paneler, tunable, T0283 Artnovion Ulysses BassTrapCorner I/Black Pakke med 2 paneler, tunable, T0283 Artnovion Ulysses BassTrapCorner I/Black Pakke med 2 paneler, tunable, T0283
9 377,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
03.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

(Oversatt fra Engelsk av Google Translate)

 

Ulysses - Bass Trap - Ink Black

 

Nye finjusteringsmuligheter.

 

Corner bassfellen er det siste innen lavfrekvent absorpsjon. Dette elegante panelet integrerer en justerbar diafragma over et forseglet volum, som inneholder en høyytelses akustisk kjerne. Et sekundærkammer plasserer Helmholtz-resonatorer i høytrykkssonen til kammeret. Panelet er fullt justerbart ved hjelp av en justerbar vektet membran, som gjør at panelets ytelse blir funnet ved en målfrekvens.

 

Panelenes justerbare membran fungerer på samme måte som en høyttalerkjegle, og gir en mye overlegen – og kontrollert – ytelse. En sentral masse støttes av en elastisk membran - Denne massen kan deretter endres for å endre resonansfrekvensen til membranen, og trapper toppytelsen til Trap fra 57 til 82 Hz.