Vemuram Myriad Fuzz

Varenr: 1130660
Vemuram Myriad Fuzz
4 939,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Myriad Fuzz er et samarbeid mellom Josh Smith og Vemuram som føder en hybrid fuzz -pedal ved bruk av silisium og vintage germanium -transistorer. Som med alle Vemuram -pedaler, er det en innvendig trimpot som i dette tilfellet kan kontrollere germanium -skjevheten.


Josh Smith selv beskriver pedalen sin best:
" The Myriad Fuzz startet livet som halvparten av min større utallige pedal. Da det begynte å bli klart hvor flott Fuzz hørtes ut, visste vi at det måtte slippes på egen hånd. Dette er fuzz jeg har hatt i mitt sinn i over 10 år. En unik fuzz som bruker både Germanium og silisiumtransistorer. Det er utrolig finjusterende, men aldri komplisert. Det er ingen dårlige lyder i denne pedalen. Uansett hvor du setter knottene, får du god tone. Det går fra brannpustende silisium til å avkjøle varmt germanium enkelt, det renser opp som de beste av vintage fuzzes, og er mer dynamisk og organisk enn noen fuzz har rett til å være. Det går fra Spitty til glatt enkelt. Den har også en stor mengde volum på trykk og en tonekrets som lar den virkelig fungere live. Jeg har ønsket dette fuzz hele livet og takket være vennene mine på Vemuram, vi alle nå får glede av det !!!"
- Josh Smith


< spesifikasjoner & gt;

transistorer: & nbsp ;  silisium og germanium (valgt)

kontroller:   nivå, fuzz, følelse, tone, germanium skjevhet (trimmer)

brytere:   på/ OFF

Terminal:   inngang, utgang

Power:   006p (9 volt batteri) eller 9Volt regulert AC/DC -adapter (midtnegativ)

størrelse:   65 (w) x112 (d) x30 (h) mm

vekt:   425g

strømtrekk:   ; 1,9 m/a