V-Moda M-200-BK

Professional studio headphones

Varenr: 1139612
V-Moda M-200-BK Professional studio headphones
4 023,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

M-200 tar den prisvinnende V-MODA-lyden og omskaper den til studiobruk. M-200 er stilt inn for å ta musikere og produsenter direkte til lyden, og leverer krystallklar lyd så ren og nøytral at det å finne subtile nyanser og feil er så enkelt som det går an.

Med 50 mm drivere med neodymmagneter, CCAW stemmecoiler og fininnstilling fra Roland, en ledende produsent av musikkinstrumenter i over 40 år, reproduserer M-200 nøye et bredt spekter av frekvenser for å skape en lyd som er så detaljert og nøyaktig at den er Hi-Res Audio-sertifisert av Japan Audio Society (JAS).

M-200 er laget for en komfort og varighet uten sidestykke. Den brede hodebøylen er forsterket med en sterk og fleksibel kjerne for forbedret vektfordeling og timer med ren komfort. Kombinert med et ytre lag av førsteklasses svetteavvisende PU-lær og store, avtagbare magnetiske øreputer med minneskum, så vil du knapt kjenne at du har på deg M-200.

Den justerbare hodebøylen er perfekt for både monitoring på ett øre og studioinnspilling, mens de store øreklokkene kan tilpasses til ditt eget look. Velg mellom fargeprint og laserinngravering, og et utvalg av aluminium skallfarger, slik at du kan gjøre M-200 til dine, med dine egen logo eller design.

Pakk inn og beskytt hodetelefonene via CliqFold-hengslen, som folder M-200 inn i den redesignede bærevesken. M-200 Exoskeleton-vesken har renere linjer og større plass for tilbehør, så alt du trenger å gjøre er å hekte den på bagen din med karabinkroken og dra ut på veien.

M-200 er tilgjengelig i klassisk matt svart og inkluderer den nye, enkeltsidede balanserte lydkabelen. Den lukkede hodetelefondesignen gir optimal støyisolasjon og den balanserte kabelen reduserer signal-til-støy-forekomsten for en renere og større lyd, noe som gjør M-200 til det mest pålitelige utstyret for redigering, innspilling og komponering av musikk. Den inkluderer også forsterket SpeakEasy énknappskabel med innebygget førsteklasses mikrofon for telefonsamtaler når livet tar deg til andre steder.

   

M-200 er en en over-øret-hodetelefon til studiobruk for lytting, miksing og mastering med presisjon.  Dens 50 mm drivere er fininnstilt av Roland og Hi-Res Audio-sertifisert for å skape detaljert og nøyaktig lyd.

Men sin lettevekts metallkonstruksjon, justerbar, svetteavvisende hodebøyle og øreputer med minneskum er M-200 laget for komfort og varighet.

Ta dem med på veien ved å folde M-200 inn i den redesignede bærevesken, sammen med de avtagbare balanserte lyd- og SpeakEasy énknappskablene..

 

·        V-MODA prisvinnende lyd (50+ Editors´ Choice Awards), redesignet for studiobruk og fininnstilt av Roland-ingeniører

·        Lettvekts metallkonstruksjon, justerbar hodebøyle for monitoring på ett øre og forbedret svetteavvisning

  • 50 mm drivere med neodymmagneter og CCAW stemmecoiler for presisjon i lytting, miksing og mastering (Hi-Res Audio-sertifisert av Japan Audio Society)

·         Store, utskiftbare magnetiske øreputer i minneskum og hodebøyle i 100 % PU-lær for timer med ren komfort. Hengsel for å folde dem flatt sammen, og redesignet bæreveske for enkel transport

·         Inkluderer to kabler: enkeltsidet balansert lydkabel for å skape renere, større lyd for nøyaktig monitoring, og SpeakEasy énknappskabel med mikrofon for krystallklare telefonsamtaler på farten

·         Lukket, over-øret, minimalistisk design for perfekt støyisolasjon og passform

  • Store øreklokkeskall som gir større forsterkerrom og enda flere tilpasningsmuligheter

·         Dobbelt inputmulighet for å kunne velge side for tilkobling, eller dele lyden din med noen

Produktinformasjon

Hodetelefon Aktiv støydemping Nei
Hodetelefon Bluetooth Nei
Hodetelefon form Rundt øret
Hodetelefon konstruksjon Lukket
Hodetelefon tilkobling 3.5mm og 6.3mm
Hodetelefon Utbyttbar kabel Ja
Impedanse hodetelefon 30 Ohm