SHURE MV5 Digital condenser microphone

(grey) m/lightning cable

Varenr: 1083675
1 271,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
09.09.2021 dersom leverandør har varen på lager
BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

MOTIV MV5, digital kondensatormikrofon for portabel "plug and play" høykvalitets lydopptak. Fungerer med alle iOS, Mac og PC-enheter.
MV5 har tre forhåndsinnstilte moduser for optimale innstillinger til de fleste behov. Fra vokal og instrument i hjemmestudio, til podcasting og bildetelefoni o.l.
Finnes i flere farger, med avtagbart bordstativ.

Hva er spesielt med MOTIV MV5?
MOTIV MV5 Digital kondensatormikrofon gir høykvalitets plug and play lydopptak med alle iOS, Mac og PC enheter.MV5 har tre  forhåndsinnstilte moduser for optimale innstillinger for praktisk talt alle produksjonsbehov.

BRUKSOMRÅDER FOR MOTIV MV5?
Fra vokal og instrument i hjemmestudioopptak til podcasting og videotelefoni-applikasjoner, gir MV5 lyd i studio-kvalitet hver gang.

HVORFOR ER MOTIV MV5 SPESIELT FOR PORTABLE OPPTAK?
Testet til de samme strenge kvalitetskrav som alle Shure produkter, en lav profil, retro-inspirert industriell design optimalisert for portable enheter og kommer i et utvalg av farger. Leveres komplett med en avtagbart bordstativ.

Hvordan kan jeg kontrollere min MOTIV MV5 MIKROFON?
Når du bruker en MOTIV mikrofon med din PC eller Mac kan du styre den direkte via det innebygde berøringspanelet og ta opp med det software du liker å bruke.

SHUREPLUS™ MOTIV™ MOBILE RECORDING APP
For iOS-enheter finnes ShurePlus™ MOTIV™ App,  med smarte funksjoner for høykvalitets digitale opptak, alt i et intuitivt grensesnitt. Designet for bruk med alle motiv produkter, lar MOTIV app brukere dele filer via e-post, tekst og SMS, og å gjøre sanntid justeringer.

 

Dette følger med i pakken:

  • MV5 Digital Condenser Microphone
  • MV5 Desktop Stand 
  • 1m USB-to-MicroUSB Cable 
  • 1m Lightning-to-MicroUSB Cable
Alternativer