Sennheiser XSW-D Lavalier Set

2.4 - 2.4835GHz

Varenr: 1122578
Sennheiser XSW-D Lavalier Set 2.4 - 2.4835GHz
3 804,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
13.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Ett-trykks brukervennlig trådløst lydsett som bruker en digital overføring for sømløst å koble sammen lydkilder. Utstyrt med en ME2-II lavaliermikrofon, gjør denne elegante løsningen trådløse presentasjoner enklere enn noen gang før samtidig som den opprettholder en pålitelig tilkobling.

 

  • Enkelt å bruke med ett trykk
  • 2,4 GHz digital overføring for verdensomspennende drift
  • 75 meter rekkevidde (250 fot) under optimale forhold
  • Opptil 5 timers batterilevetid på en enkelt lading
  • Bytt mellom flere sendere knyttet til én mottaker
  • Konfigurer hvilken som helst kombinasjon av sendere og mottakere
  • Demp fra enten sender eller mottaker


 

I realiteten en erstatning for kabel: XS Wireless Digital benytter 2,4 GHz overføring for å opprette en trådløs peer-to-peer-tilkopling. Kople ganske enkelt den medfølgende ME 2-ii-myggen til senderen og kople mottakeren til en mikser eller en aktiv PA-høyttaler. Så snart det lyser grønt lys, er du klar. For presentatører og foredragsholdere finnes det ingen enklere måte å fange publikums interesse på samtidig som du selv kan bevege deg fritt.

 

Alle XS Wireless Digital sendere og mottakere har kun én knapp. Trykk på knappen for samtidig å slå på og kople opp, klikk én gang for å mute, og hold knappen inne for å slå av. Alle modeller har dessuten én enkelt lysdiode som indikerer når tilkoplingen er sikker, og når det er på tide å lade batteriet. Det er ingen menyer å plundre med eller innstillinger å bekymre seg for. Det er nesten like enkelt som å kople til en kabel, minus kabeldelen.

 

XS Wireless Digital benytter samme 2,4 GHz frekvens som Wi-Fi slik at den kan brukes uten lisens i hele verden. Det er ikke nødvendig å skanne etter tilgjengelige frekvenser, da systemet automatisk gjør dette for deg. Det betyr at du kan ta med deg XSW-D uansett hvor du skal, uten å bekymre deg for statisk interferens eller dropouts. Det er bare å skru den på og starte presentasjonen.