Roland LX-5 Premium Digitalpiano

Light Oak

Varenr: 1197537
Roland LX-5 Premium Digitalpiano Light Oak Roland LX-5 Premium Digitalpiano Light Oak Roland LX-5 Premium Digitalpiano Light Oak Roland LX-5 Premium Digitalpiano Light Oak Roland LX-5 Premium Digitalpiano Light Oak Roland LX-5 Premium Digitalpiano Light Oak
32 550,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
12.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Lyd, ytelse og design i harmoni

Anvendelig piano med et plassbesparende kabinett og Rolands avanserte Piano Reality Modeling-teknologier.

 

LX-5 er et anvendelig piano som gir et solid utgangspunkt for at ferdighetene skal blomstre. Innstegsmodellen i LX-serien har stor lyd, understøttet av avansert lydteknologi fra flaggskipet LX-9. Kjenn den fine hybridfølelsen når fingrene dine glir over tangentene. Utforsk praktiske digitale funksjoner for å sette fart på spillingen og understøtte læringen din. Og vær sikker på at du har gjort en vedlikeholdsfri investering.

 

  • Finisher i elegant polert sort, kullsort, mørkt rosentre og lys eik, og fint utformede detaljer
  • Førsteklasses Roland-teknologier jobber sammen for å gi deg en komplett pianoopplevelse
  • Piano Reality Modelling lydmotor for eksepsjonell pianolyd og respons
  • PHA-50 klaviatur med hammerfunksjonalitet, slippmekanisme og Ivory Feel-materialer
  • High Precision Sensing tangentteknologi for ultradetaljert berøringsrespons
  • Progressive forte-, piano- og sostenutopedaler med kontinuerlig registrering, dempermodellering og støtte for tradisjonelle teknikker
  • Piano Reality Projection lydystem med spesiallagde stereohøyttalere gir en omsluttende lyd.
  • Koble til en smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth for å spille sammen med favorittsanger og å jobbe med MIDI musikkapper
  • Kontrollér LX-5-funksjoner, utforsk leksjoner og mye mer, med den tilhørende Roland Piano-appen
  • Metronom, opptaker og doble hodetelefonutganger for daglig øving
  • USB-porter for å koble til datamaskiner og flashlagringsenheter

 

Overlegent uttrykk

LX-5 kombinerer den rike, resonante lyden til et førsteklasses flygel med det umiddelbare uttrykket til et piano.  I kontrast til samplede pianoer som bare trigger forhåndsinnspilte lyder, gjenskaper Rolands Piano Reality Modeling alle aspektene ved en akustisk pianolyd, for en skikkelig altomfattende musikalsk opplevelse.

 

Ubegrenset inspirasjon

Nyt endeløse tonale muligheter og uttrykksfulle kvaliteter som sømløst tilpasser seg spillingen din. Forsiktige tangentstrøk gir en ærverdig, myk resonans, mens økt intensitet gir en klar tone som gjenspeiler den dynamiske spillingen din. Det finnes ingen grenser for hva du kan gjøre.

 

Tro mot berøringen din

For å utvikle skikkelig teknikk kan du ikke inngå kompromisser når det gjelder klaviaturfunksjonen.  En autentisk vektet respons gir mulighet for mer nyansert kontroll ved selv de mest krevende tekniske stykkene. Det innovative hybridklaviaturet PHA-50 gir deg følelsen av førsteklasses akustiske pianotangenter under fingrene dine, kombinert med soliditeten som ikke svikter.

 

Bestem omgivelsene dine

Vil du høre framføringen din i et studio, lounge, konsertsal eller katedral? Transporter deg umiddelbart til fire omgivelser med Piano Reality Ambience som gjengis fra lydsystemet Piano Reality Projection med fire høyttalere. Eller bruk hodetelefoner for å fordype deg i vakker musikk uten at du forstyrrer andre.

 

Designstyrke

LX-5s kompakte design glir inn på de aller fleste steder, enten det er midtpunktet i rommet eller plassert i et hjørne. Klassisk pianoutseende gir et flott tillegg til en rekke innredningsstiler. Vil du ha pianoet i andre etasje eller i kjelleren? LX-5 leveres i to bokser, for enkel montering hvor som helst.

 

Gjør lyden personlig

Hvis du vil justere LX-5s lyd, trenger du ikke ringe en pianotekniker. Du kan enkelt justere den tonale karakteren med elementer slik som strengestemming og temperament, resonans, klaviaturfølsomhet, med mer.

 

Digitalt repertoar

Sett fart på kreativiteten og skjerp ferdighetene med forbedrede funksjoner som kun er tilgjengelige med et Roland digitalt piano. Få tilgang til digitale noter, spill med favorittlåtene dine og dykk dypere ned i innstillingene ved å pare pianoet med Roland Piano-appen og andre musikkapper via Bluetooth. Spill duetter med Twin Piano-modusen, ta opp spillingen din for å evaluere framganger, hold timingen med den innebygde metronomen, og så mye mer.

 

Finn det som passer best

Hvis du strever med å se for deg LX-5 hos deg selv, bruker du funksjonen Piano Augmented Reality (AR). Velg modell, skann rommet med smarttelefonen din, og se pianoet i full 3D, sømløst integrert i omgivelsene dine. Deretter kan du tilpasse vinkelen, fargen og finishen slik at det passer til den personlige stilen din, eller juster plasseringen til det passer med omgivelsene dine.