Roland TD-50KV2 Digital trommesett

Varenr: 1145294
Roland TD-50KV2 Digital trommesett Roland TD-50KV2 Digital trommesett Roland TD-50KV2 Digital trommesett Roland TD-50KV2 Digital trommesett
81 881,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024

Toppmodell V-Drums-trommesett med TD-50X lydmodul med Prismatic Sound Modeling og avanserte digitale skarptromme-, ride- og hihat-pader, og utførelse i full størrelse.

 

 

Flaggskipet TD-50KV2 representerer toppen av V-Drums-innovasjon, og gir deg den mest komplette elektroniske trommeopplevelsen som finnes. Settet har store pader og cymbaler av beste sort, inkludert banebrytende digitale skarptromme-, ride- og hihat-pader som gir ultradetaljert spillbarhet til de tre mest nyanserte delene av settet. Neste generasjons TD-50X-modul gir deg en tone, følelse og respons uten sidestykke, i tillegg til avanserte redigeringsverktøy som gjør soundet ditt helt personlig, og profesjonell tilkobling som passer til enhver spillesituasjon. Hvis du er ute etter den ultimate V-Drums-opplevelsen, så er TD-50KV2 svaret.

 

 

•             Flaggskip blant elektroniske trommesett med Rolands mest avanserte V-Drums-innovasjoner

•              Neste generasjons lydmodul TD-50X med Prismatic Sound Modeling og PureAcoustic Ambience-teknologier

•              14-tommers PD-14DS digital skarptromme, 18-tommers CY-18DR digital ridecymbal, og den nyutviklede 14-tommers VH-14D digital hihat. Alle har multisensortrigging med høy oppløsning, noe som gir en ytelse uten sidestykke.

•              To PD-108-BC racktampader og to PD-128-BC gulvtampader

•              To 16-tommers CY-16C-T crashcymbalpader, som er 40 prosent tynnere enn tidligere V-Cymbaler og dermed gir bedre fleksibilitet og sving

•             18-tommers KD-180 basstromme med shell i bjørk og Rolands avanserte luftdempermekanikk

•              Over 900 inkluderte premiumlyder, blant annet mange nye samlinger av basstrommer, skarptrommer, hihater, tamtamer og cymbaler

•              Presets klare til bruk, basert på legendariske og moderne trommesettlyder, målrettet stemt for et fyldig, dynamisk sound med punch

•              Enkelt brukergrensesnitt med dedikerte knapper og spaker for å velge, tilpasse og mikse trommelyder

•              Massiv samling av effekter på studionivå, inkludert EQ-er, kompressorer, klanger, multieffekter, med mer

•             Stereo XLR masterutgang og åtte TRS direkteutganger for balansert tilkobling til PA-mikser

•             Integrert 32-kanals USB-/MIDI-lydkort for profesjonell digital musikkproduksjon

•             Fire analoge aux triggerinnganger for enkel utvidelse av trommesettet

•             Mikserinngang for å kunne spille sammen med musikk fra en smarttelefon eller laptop

•             Importer dine egne WAV-samples via et SD-minnekort

•             Inkluderte øvingsfunksjoner for å utvikle trommeferdigheter

•             Stort MDA-Stage 2 trommestativ med kromfinish og integrerte kanaler for kabelruting

 

 

Prismatic Sound Modeling: Kjenn forskjellen

Prismatic Sound Modeling i TD-50X gjør at elektroniske trommer vekkes til live på en måte ingen andre systemer klarer. Samples med mange lag og som er spilt inn i studioer i verdensklasse, støttes opp av sofistikerte atferdsmodelleringsteknikker som er forbedret gjennom mer enn to tiår. Den revolusjonerende metoden vår, som er inspirert av et prisme som bryter opp en enkelt lysstråle til alle fargene i spekteret, gir deg en ubegrenset rekke av soniske farger ved hvert eneste stikkeslag. Det første anslaget følges av en kompleks blanding av rike overtoner, akkurat som når du spiller akustiske trommer og cymbaler. Du kan kjenne at lyden endrer seg ut fra uttrykket ditt, og skaper et magisk, interaktivt bånd som omslutter deg fullstendig i følelsen der og da. Trommingen din har ingen grenser med TD-50X, med alt fra subtile ghostnotes og detaljerte artikulasjoner til den kraftigste og mest intense spillingen.

 

Roland digitale pader: en revolusjon innen elektronisk tromming

Den banebrytende digitale pad-teknologien vår gjenskaper fullstendig det store, ekspressive potensialet som gjøres mulig med Prismatic Sound Modeling. Multisensorregistrering i skarp-, ride- og hihat-padene jobber sammen med den lynraske prosesseringen i TD-50X-modulen for å skape autentisk akustisk nyanse og detalj til disse viktige delene av trommesettet. Alle spilleteknikkene dine overføres sømløst, slik som en forsiktig berøring av riden for å dempe lyden eller å bytte mellom trommeskinn, kantslag og cross stick-spilling på skarptrommen. Den nyskapende VH-14D gjør opplevelsen komplett, med berøringssensitivitet, tonal variasjon og åpen-/lukket-mulighet som aldri har vært tilgjengelig i elektroniske hihater før nå.

 

Autentiske meshtrommeskinn

TD-50KV2 har Rolands berømte flerlags meshtrommeskinn, med skinn med tre lag på skarptrommen og to lag på tammene, noe som gir deg en naturlig stikkemotstand og rebound for en supertilfredsstillende følelse og respons. Akkurat som med trommeskinn på akustiske trommer kan du justere spennet slik du ønsker det med en standard trommenøkkel. Og siden meshtrommeskinnene våre lager veldig lite akustisk lyd, så er TD-50KV2 perfekt for både stille øvingsøkter med hodetelefoner og liveframføringer som krever fullstendig volumkontroll på scenen.

 

Spill stort

Med sin fulle størrelse og skarptromme- og tamtam-pader med stor diameter, så gir TD-50KV2 deg den store følelsen fra et førsteklasses akustisk trommesett. Basstrommen KD-180 på 18 tommer har den autentiske følelsen og tilstedeværelsen på scenen som en tradisjonell basstromme, mens Rolands spesielle luftdempermekanikk gir en naturlig motstand og bunnsolid trigging Og de store cymbalpadene er 40 prosent tynnere enn tidligere generasjoner, noe som gir den mest tilfredsstillende stikkeresponsen hittil.

 

Umiddelbart tilfredsstillende

Se for deg akustiske trommer som mikkes opp, bearbeides og mikses i et verdensledende studio. Det er dette du får når du velger et preset i TD-50X. Disse inspirerende trommesettene er utviklet av ledende trommeslagere og studioteknikere, og lar deg spille enhver stilart ved kun et tastetrykk, alt fra tradisjonell jazz til dundrende metall.

 

Gjør lyden til din egen

Du kan også ta det videre fra presetsene, for TD-50X lar deg justere ting på alle måter, akkurat som du ville gjort med et akustisk trommesett. Gjør raske endringer i stemming eller demping, eller dykk dypere ned for å bygge opp et trommesett fra grunnen av ved å velge shelldybde, trommskinntyper, cymbalkarakteristikk, og mye mer. Deretter kan du plassere trommesettet i det rommet du ønsker ved hjelp av PureAcoustic Ambience, der du har full kontroll på romtype, romklang, stereobredde, og andre parametere som du vil.

 

Et studio under fingertuppene dine

Etter du har stilt inn detaljene på settet ditt, kan du gjøre det perfekt og klart til miksing med TD-50Xs imponerende utvalg av profesjonelle studioverktøy. Juster mikrofoninnstillinger for ulike trommesettelementer, og still så inn lydene med EQ-er, kompressorer, og annen bearbeiding. Og for rommelighet og farge kan du velge fra en stor samling av klanger og multieffekter av høy kvalitet.

 

Miks utenfor boksen

Når du spiller med elektroniske trommer, er muligheten for å bearbeide lyder utenfor trommesettet viktig. TD-50X har ti utganger som kan tilordnes for å sende husteknikeren alle trommene som trengs, med eller uten effekter. Og via spaker på panelet kan du enkelt kontrollere miksen fra scenen når du er på egenhånd. TD-50KV2 utmerker seg også for databasert musikkproduksjon, med mulighet til å sende opptil 32 samtidige kanaler med digital lyd og MIDI over USB, for overføring i beste kvalitet.

 

Din personlige øvingspartner

TD-50X er full av øvingsfunksjoner som gjør enhver økt morsom, produktiv og givende. Forbedre timingen din med metronomen og Coach mode-øvelser, eller bare spill sammen med musikk som spilles fra en smarttelefon eller laptop. Den inkluderte opptakeren lar deg ta opp og vurdere spillingen din når som helst, og har også mulighet til å eksportere lyd (med eller uten bakgrunnsmusikk) for å kunne dele det med andre. Og du kan ta øvingen din enda videre med Melodics™, en gratis skrivebordsapp som har 40 leksjoner, i tillegg til ubegrenset tilgang via et abonnement når du er klar for mer.