Roland KD-180L-BK Stortrommepad

Varenr: 1139620
Roland KD-180L-BK Stortrommepad
6 521,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
KOMPAKT V-DRUMS ACOUSTIC DESIGN BASSTROMME

V-Drums Acoustic Design utvider V-Drums-opplevelsen ved å blande den distinkte estetikken fra akustiske trommer med Rolands ledende digitale trommeteknologi. Hver av komponentene har det autentiske håndverksmessige utseendet fra høykvalitets akustiske trommer, med treshell med full diameter, deluxe wraps og slitesterk hardware i krom designet av Roland.

18” KD-180L-BK basstromme er laget av treshell med grunn dybde, og gir deg utseendet og spillbarheten til V-Drums Acoustic Design i en kompakt størrelse. Den har en innovativ pad-sensor innebygget i et trommeskinn som festes på samme måte som et akustisk trommeskinn. Hver gang klubben slår, slippes lufttrykket inni shellet presist ut, og gir en pedalfølelse som er bemerkelsesverdig lik en akustisk basstromme. Og takket være Rolands avanserte trigger- og sensorteknologi blir hvert slag nøyaktig registrert for perfekt digital lydgjengivelse.

  • 18” x 7” basstrommepad med treshell
  • Innovativt basstrommesensorsystem som passer til et trommeskinn som flytter luft inni shellet, for en autentisk akustisk følelse
  • Grunt shell gir ytelse uten kompromisser i en kompakt størrelse
  • To stabiliserende ben for stødig spillbarhet
  • Svarte wraps og spesiallaget hardware i krom