Roland V-02HD Multi-format Video Mixer

Varenr: 1123691
Roland V-02HD Multi-format Video Mixer Roland V-02HD Multi-format Video Mixer Roland V-02HD Multi-format Video Mixer Roland V-02HD Multi-format Video Mixer Roland V-02HD Multi-format Video Mixer Roland V-02HD Multi-format Video Mixer Roland V-02HD Multi-format Video Mixer
4 024,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Switcher, Scaler, Expander - Med lydbehandling og videoeffekter

Hendelser eller produksjoner gir ofte alvorlige utfordringer som lett løses - hvis du har riktig utstyr. Rolands allsidige V-02HD multi-format videomikser erstatter flere frittstående enheter; En enkel switcher, skaler av høy kvalitet, inngangsutvidelse, lydløsning og inline videoeffekter / komposisjon. Spar på verdensrommet og hodepine ved å pakke en V-02HD; Den bærbare, men likevel kraftige enheten som lar deg konsentrere deg om å produsere arrangementet ditt eller skyte scenene dine, i stedet for å skyte utstyret ditt.

 

pakke i ditt tilfelle, bare I tilfelle

V-02HD er en "mikro-bryter" som er liten nok til å passe inn i utstyrssaker og kamerasekk. V-02HD er designet for å integrere med typiske arbeidsflyter for videoproduksjon, og har en skruekran for standard videomonteringer og fester seg praktisk på et stativ for å holde seg utenfor veien. Den lette designen gjør den ideell for mobile videoapplikasjoner også, spesielt når det er koblet til tredjeparts batteripakker for lengre stedsbaserte skudd.

 

V-02HD tar HDMI -utgangen fra to kameraer og sømløst bytter til en tilkoblet opptaker eller livestreaming koder. Operatøren kan deretter bytte mellom kameraer ved å bruke de dedikerte kontrollene eller til og med ved å bruke føttene, via en tilkoblet fotbryter som lar dem fortsette å betjene kameraet. Lyd fra både kameraer og eksterne kilder kan blandes sammen i V-02HD og overvåkes gjennom dedikert hodetelefonutgang. Til slutt er den resulterende blandingen innebygd med videobryteren og utgangen over HDMI. V-02HD forvandler et to-kamera-skyting inn i et lite produksjonsstudio Å bytte

Byttekilder i en liten presentasjon kan være vondt, enten det er signaltap for hoveddisplayet eller datamaskinens manglende evne til å håndtere uventede inngangssignaler. V-02HD sikrer en profesjonell overskyvning mellom datamaskiner og skjermbilder, og opprettholder hi-res ‘Pixel-Accurate’ displayoppløsning med dyp 10-bit 4: 4: 4-fargelås. Med enkel to-knapps drift kan hvem som helst trekke av profesjonell bytte av flere kilder, selv om du bruker V-02HD for første gang.

 

Inngangs-/utgangsmatchmaker

Å ha to HDMI-utstyrte enheter betyr ikke at de er kompatible, spesielt når det gjelder videosignaler i en rekke oppløsninger-for eksempel kan det hende at et nettbrettutgang ikke vises riktig på mottakerdisplayet. Med både inngangs- og utgangsskalere kan V-02HD ta SD, HD og datamaskinoppløsninger, før du endrer størrelse på dem for å passe til skjermen og deretter sende ut i en ny oppløsning som er kompatibel med mottakerenheten.

& NBSP ;

å innebygde eller bli embed? Hvorfor ikke begge?

V-02HD ikke bare lar deg legge inn analog lyd i et HDMI-signal-for opptak eller live streaming-men du kan også trekke ut lyden fra et HDMI-signal for å sende til en større dedikert lydmikser. Der mange omformere bare støtter digital lyd, eller tilbyr enten innebygging eller de-embedding (og ikke begge deler), lar V-02HD deg gjøre alt.

 

Onboard Toolkit For å fikse lyden din

V-02HD har trebånd EQ og dynamikk ombord, slik at du umiddelbart kan optimalisere lyden uten å måtte sende til et eksternt miksebord. Et innebygd Effects-bibliotek er fullpakket med forhåndsinnstillinger for vanlige produksjonsscenarier, inkludert intervjuer, lydopptak i omgivelsene og eliminering av vindstøy når du filmer utendørs. Disse verktøyene fungerer til og med med inline HDMI -signaler, slik at du kan fikse lydproblemene dine uten å forlate det digitale domenet.

 

når du bare trenger en inngang

< P> Det er frustrerende når Switcher trenger en innspill til, og du alle er ute av alternativer. Med to ekstremt lave latensinnganger gir V-02HD den verdsatte tilleggstilkoblingen uten å legge til noen merkbar forsinkelse til kamerainngangene dine. Og med høyoppløselig 10-bit 4: 4: 4 Fargestom er det heller ingen signalforringelse.