201099 201099 201099 201099 201099 201099 201099

Roland GO:PIANO 88

GO-88P

Varenr: 1122621
4 174,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
2 stk på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

 

 

GO:PIANO88

Piano med 88 tangenter i full størrelse. Spill-hvor-du-vil-portabilitet. Lær ved hjelp av smarttelefon.

 

Når du lærer å spille piano er det essensielt å ha et 88-tangenters klaviatur.  Selv om mindre 61- eller 76-tangenters keyboards er portable og enkle å bære med seg for den yngre garde, trenger du 88 tangenter i full størrelse for å utvikle korrekt teknikk og uttrykk.  De fleste keyboard tvinger deg til å velge mellom spillefølelse og portabilitet, men Rolands GO:PIANO88 leverer på begge fronter.  Den er lett og klar for veien, kan drives på batterier og du kan spille med hodetelefoner. Det mobile instrumentet har likevel et 88-tangenters keyboard i full størrelse, og lyder hentet fra Rolands beste digital pianoer, slik at du kan spille med korrekt teknikk og uttrykk. Dette er svært viktig for klassisk musikk og komplekse stykker.  GO:PIANO88 har også innebygde Bluetooth-høyttalere i høy kvalitet. Din smarttelefon kan kobles til disse for å lage en enkel og kompakt læringsløsning.  Når du er tilkoblet kan du starte utforske gratis online innhold som gjør læringen raskere og morsommere – for eksempel pianoleksjoner, karaoke og instruksjonsvideoer som lærer deg å spille dine favorittsanger – eller bare strøm din spilleliste og spill med.  Finn et rom, grip din smarttelefon og start din musikalske reise med GO:PIANO88.

 

Funksjoner

  • Førsteklasses pianofølelse i et kompakt, portabelt og prisgunstig instrument.
  • 88-tangenters keyboard i full størrelse
  • Innebygd Bluetooth høyttalere i beste kvalitet for trådløs tilkobling til smarttelefon
  • Kompakt og lett (7,5 kg) kan spilles på eller lagres hvor som helst
  • Ingen ledninger med batteridrift og Bluetooth-tilkobling
  • Bluetooth MIDI støtte for avanserte musikkleksjoner med din smarttelefon eller tablet
  • Metronom, transponering og opptaksfunksjoner hjelper deg i din daglige øving
  • Spill til alle døgnets tider med innebygde høyttalere, hodetelefonuttak og batteridrift
  • Prisgunstig og transportvennlig piano nummer to for erfarne pianister

 

Nyt tradisjonell pianofølelse med 88 tangenter i full størrelse

GO:PIANO88 har 88 tangenter i full størrelse, for autentisk spillefølelse og uttrykksfullt touch, inspirert av klaviatur på akustiske flygel.  Når du har hele bredden på klaviaturet kan du spille mer krevende musikk. Dette hjelper deg å utvikle riktige teknikker for både venstre og høyre hånd.  Det sikrer deg også en myk overgang dersom du vil bytte til et vektet klaviatur.  Og selv om du investerer i et high-end piano er ditt GO:PIANO88 det ideelle instrumentet å ha med seg når du farter rundt til øvinger, studiosessions og konserter.

 

 

Koble deg trådløst til din smarttelefon, få tilgang til innhold på nettet og lær raskere

GO:PIANO88 pares med din smarttelefon for å gjøre pianolæringen morsom.  Bruk Bluetooth for å koble deg trådløst til din smarttelefon eller ditt nettbrett, få tilgang til ditt musikkbibliotek og prøv noen gratis online leksjoner.  Du kan spilles sammen med musikken som strømmes gjennom innebygde høyttalere i beste kvalitet – eller dine hodetelefoner.  Om du foretrekker mer intensiv pianoopplæring, forsøk noen av de flotte appene eller lærevideoene, før du begynner hos en pianolærer.

 

Nyt autentisk pianofølelse i et kompakt, plassbesparende fotavtrykk.

Ikke alle hjem har plass til et akustisk piano i full størrelse.  Men det kompakte designet i GO:PIANO88 lar deg spille i enhver setting, med alle fordelene et 88-tangenters keyboard i full størrelse har.  Bare sitt ned, slå på og nyt GO:PIANO88s fulle dynamikkområde, helt uten trøblete opprigg og plagsomme kabler. I tillegg, for å forsikre deg om at du kan øve uten å forstyrre andre, lar GO:PIANO88 deg plugge inn hodetelefoner for å spille i fred.

 

Lag musikk mens du er på farta, med batteridrift og trådløst tilkoblet en smarttelefon

Et akustisk piano binder deg til ett fast sted, mens et portabelt elektronisk keyboard begrenser musikken du kan spille på grunn av at de har færre tangenter enn et piano.  Med GO:PIANO88 og en smarttelefon er du klar til å lage musikk uansett når inspirasjonen treffer.  Det kompakte pianoet veier bare 7,5 kg og kan drives på batterier. GO:PIANO88 lar deg spille gjennom innebygde høyttalere eller øve med hodetelefoner.  Om du i tillegg har en smarttelefon trådløst tilkoblet, kan du jobbe med ferdighetene dine uansett hvor du måtte befinne deg, hele døgnet. Et 88-tangenters keyboard i full størrelse betyr at du ikke trenger å kompromisse på teknikken.    

 

Bli inspirert med Rolands autentiske pianolyder

I tillegg til å sette pris på GO:PIANO88s klaviatur med 88 tangenter i full størrelse, vil du bli inspirert av utvalget innebygde lyder som er hentet fra Rolands anerkjente topp-pianoer.  Trykk ned en tangent og du vil høre lyd full av karakter, som endrer seg sømløst fra stille og myk til kraftig og hard – alt etter hvordan du trykker ned tangentene. Akkurat som på et fint akustisk piano.  Og sammen med det uttrykksfulle keyboardet, lar GO:PIANO88 dynamikken fra spillet ditt skinne gjennom, og utfordrer deg til å utvikle deg raskere etter hvert som dine ferdigheter blir bedre.  GO:PIANO88 har også elektriske pianoer, orgel og andre lyder, slik at du kan utforske ulike musikkstiler.

 

Få mer ut av dine øvingsøkter med innebygde læringsfunksjoner

GO:PIANO88 lar deg fokusere på spilling, med innebygde verktøy som hjelper ditt daglige øvingsregime.   Forsøk metronomen for å bedre din timing, eller eksperimenter med å transponere klaviaturet til en annen toneart. Bruk den innebygde opptakeren til å evaluere progresjonen i spilingen din. Og når du er klar kan din smarttelefon avdekke en verden av apper og instruksjonsvideoer. 

 

Skap høykvalitetsvideoer med din smarttelefon og GO:MIXER PRO

Med 88-tangenters keyboard og lærefunksjoner vil du snart spille bedre enn noen gang – og vil dele resultatet av din progresjon med resten av verden.  Selv om det er enkelt å spille inn videoer med din smarttelefon, låter det ikke alltid profesjonelt med den innebygde mikrofonen.  Om du i stedet forsøker plugge din smarttelefon og GO:PIANO88 inn i Rolands GO:MIXER PRO kan du sikre førsteklasses lyd mens du filmer.  Du kan også koble til ekstra kilder to GO:MIXER PRO, for eksempel en mikrofon eller et annet keyboard.  Det finnes ingen enklere måte å lage proffe kvalitetsvideoer for å dele på sosiale medier enn kombinasjonen av din smarttelefon, GO:PIANO88 og GO:MIXER PRO. 

Tilbehør
Alternativer
Roland GO:PIANO 88 * GO-88P *Kunderetur
Kjøp
10%
3 757,-
4 174,-
2