Radial JDV MK5

Varenr: 1091950
Radial JDV MK5 Radial JDV MK5 Radial JDV MK5 Radial JDV MK5
9 799,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
08.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den radielle JDV MK5 er en aktiv direkte boks og forforsterker med to innganger som gjør at brukeren sømløst kan overføre fra et instrument til et annet, samtidig som det kan optimalisere signalkjeden uansett kilde.

< P> Designet begynner med 100% diskret elektronikk og en unik klasse-A-krets med null fase-cancelling negativ tilbakemelding frontend. Dette er forsterket med Drag ™ kontrollbelastningskorreksjon som lar deg optimalisere impedansen som blir brukt på henting sammen med ekstra skinnespenning for en overflod av takhøyde. Resultatet er praktisk talt null harmonisk, fase- og tverrpunktforvrengning, noe . Input-1 er like godt egnet for magnetiske pickuper eller aktive instrumenter og er utstyrt med en balansert MIC-inngang med 48V fantom for å akseptere instrumentmonterte kondensatormics. Input-2 legger til en annen dimensjon med en valgbar 10 meg-OHM-inngang for å laste piezo-svinger riktig. Begge inngangene kan være aktive på en gang og blandes sammen ved hjelp av frontpanelkontrollene. Disse kan deretter fasesjusteres ved hjelp av den innebygde radiale phazer for det som bare kan anses som den mest naturlige klingende reproduksjonen av et akustisk instrument noensinne.

Ekstra funksjoner inkluderer fullt variabel høypassfilter på hver kanal. For å eliminere overdreven lavfrekvensresonans, lettlest LED-nivåmålere, isolerte Jensen Transformator-utganger for å eliminere brum og surr forårsaket av bakkeløkker og en +4dB linjenivåutgang for direkte opptak. Bytte mellom kanaler kan gjøres ved hjelp av en frontpanelbryter eller via den valgfrie JR-2 fjernkontroll. Radial JDV MK5 ... den eneste DI du aldri vil høre!