Radial Powerstrip

Varenr: 1095994
Radial Powerstrip Radial Powerstrip
6 659,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
12.06.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

• Single Ru Power Rack huser tre 500 -serie moduler
• Designet for å lage den ultimate inngangsstripen
• Kompatibel med radielle og eldre API -systemer
• gir opptil 500 ma delt strøm
PowerStrip ™ er en tre -modul Rackmount strømforsyning designet for å bringe den morsomme andrescitement av 500 -serien modulær lyd til alle!

I motsetning til andre enkeltromsstrømmer som er begrenset til to moduler, tillater den innovative triplemoduledesign deg Sett sammen en tradisjonell kanalstripe, og kombinerer en mikrofonforsterker med en utjevner og dynamisk kontroll ved bruk av en kompressor-begrenser alt innenfor rammen av Asingle Ru 19" rack. Med så mange valg av moduler tilgjengelig i dag, åpner dette døren for å lage unike signalveier for å la musikken din skille seg ut.

Etter kriteriene som er etablert av den radielle arbeidshesten, er Powerstrip 100% bakoverkompatibel med eldre API -moduler mens de er optimalisert for radials utvidende rekkevidde av preamps, prosessorer og rutingsenheter. Konstruksjonen begynner med 14 gauge stål og har dobbelt gullkontakt EDAC 15-pinners kontakter for optimal signaloverføring. For å maksimere takhøyde leverer den eksterne forsyningen 500mA strøm for spenningssultne moduler pluss en separat 48V Phantom Tap leverer 10 mA strøm for mikrofonforsterker. Tilkobling til bakpanel inkluderer standard XLR -er for hvert spor sammen med ¼" TRS -kontakter for multingmoduler, krysslapping og parallell prosessering. I stedet for den tradisjonelle&Apos; hardwire patch&Apos; System ansatt av andre, PowerStrip bruker en innovativ fôrfunksjon som lapper moduler sammen i serie uten behov for kabler. Og stereomoduler trenger ikke lenger å bli loddet for å bli sammenkoblet, de kan nå synkroniseres & apos sammen med en enkel bryter.

Powerstrip er også utstyrt med Omniport på hver SOT. Denne TRS Jack gjør det mulig for modulprodusenten å implementere en unik funksjon for en gitt modul som en nøkkelinngang på en port. Powerstrip gjør det enkelt å sette sammen en rekke moduler for å lage Ultimate Channel Strip og Compact Single Ru Design åpner døren for bruk i både studio og konsertturné.