Radial CX8-j Mikrofonsplitter med Jensen

transformatorer

Varenr: 1057183
Radial CX8-j Mikrofonsplitter med Jensen transformatorer
12 995,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Designkonsept

Radial 8ox er en åtte kanal, balansert mikrofons splitter i en kompakt 1ru -pakke som deler MIC -signalene tre måter til en direkte utgang en direkte utgang med bakkeløft og en isolert utgang. En brodannende transformator med høy ytelse brukes på den isolerte utgangen for å eliminere brum og surr forårsaket av bakkesløyfer.

Splitting mikrofonsignaler er et rett frem konsept. Det er vanligst i lydforsterkning og liveopptak når mikrofonene på scenen må deles for å mate to blandekonsoller. Når det gjøres feil, kan splitting av et signal kjedelig frekvensrespons, senke utgangen og verst av alt, forårsake bakkeløkker som produkt surrer og nynner. For å unngå disse fallgruvene har lydforsterkningsselskaper bygget tilpassede "splitter-snak slik at praktisk talt alle kan designe og sette sammen en splitter-snake med plug-n-play enkelhet og profesjonell lydkvalitet uten behov for tilpasset metallarbeid eller kompleks lodding.