PRS MT15 Mark Tremonti

15/7 Watt, 2 kanals gitarforsterker

Varenr: 1104713
7 503,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
07.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

“Vi visste at vi ville ha en amp med lav watt. Utfordringen var å få mye tone og funksjoner i en liten boks. Vi er alle blåst bort med hvordan det viste seg. Det kommer til å være flott for noen å ta det ut av boksen, sette alt til middag og få det til å høres bra ut."  - Mark Tremonti

 

& nbspspon ; Mt 15  er en kommanderende  to kanals amp  med balansert aggresjon og artikulasjon. Drevet av  6L6 rør, har MT 15 en stor, dristig lyd, slik at du kan grave i tungt med rytmer, men også få sangtoner ut av en forsterker. Enten innspilling, å øve, skrive eller spille et lite rom, har denne forsterkeren alt du trenger.

 

Mt 15s design startet med tyngre spillere i tankene, men i Slutt, det har mye å tilby spillere av alle sjangre. I likhet med PRS Archon -forsterkeren, har MT 15 fem forsterkningstrinn før masteren for full, frodig forvrengning. Gevinstkanalen blir stor, tykk tone med massiv, stram lav ende, men den mister aldri den artikulerte notatdefinisjonen eller den store ledetonen. Den rene kanalen er lys og chimey, bra med akkorder og fingstyle som spiller - enten det er med et bilde eller ikke. Den rene kanalen har også en push/pull boost -kontroll som gir litt overdrive for gammel skole. Uansett hvilken tone du ringer inn, forblir MT 15 balansert over spekteret med en søt, glatt tone som ikke vil bite hodet av.

 

Tilleggsfunksjoner inkluderer inkluderer En effekter sløyfe og skjevhetjusterere som er tilgjengelige fra bakpanelet for enkel service. Til tross for sine 15 watt, høres MT 15 mer ut som 50, så en halv strømbryter som tar MT til 7 watt er en velkomstutgave. Hovedpoenget, mengden funksjoner, lyden av lyden og den rå hestekrefteren til kretsen gjør Mt 15 til en imponerende lunsjbokshelt.