PRS McCarty Black Gold Burst

Varenr: 1095690
PRS McCarty Black Gold Burst
61 395,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

PRS  McCarty  Models hyller en arv fra innovasjon, og alle tre modellene har en særegen vintage tone og styling. Den originale McCarty er den originale gitaren som Paul designet for å hedre sin venn og mentor Ted McCarty. McCarty 594 er basert på de samme funksjonene, men med en litt kortere skala lengde og spesialdesignede pickups og nakkeskjæring. Du kan også få McCarty i en tradisjonell singlecut -form, Singlecut McCarty 594. 


PRS McCarty  Model hyller en arv fra innovasjon.  som president for Gibson under en ekte Golden Era of Guitar Building (1950-1966), Ted McCarty var en pioner for den elektriske gitaren og musikkinstrumentindustrien. På slutten av 1980 -tallet ba Paul Reed Smith Ted om å konsultere ham om gitardesign og produksjonsteknikker. Han fungerte ikke bare som Pauls mentor, men ble en stor venn av Paul og alle han møtte på PRS.

I 1994 ga PRS ut det første McCarty, et instrument som innlemmet hele spekteret av teknikker og kunnskap Paul hadde oppnådd fra Ted så vel som sine egne erfaringer som gitarbygger.  Det er til ære for Ted McCarty - hans kunnskap, hans vennskap og hans minne - at PRS gjeninnførte McCarty -modellen.

PRS McCarty -modellen har en litt tykkere rygg for forbedret tone og opprettholdelse og den 58/15 Treble og bass pickups, som personlig ble designet av Paul Reed Smith. 58/15 -er er en pickup i vintage stil med eksepsjonell klarhet og fokusert mellomtone. Ytterligere avtaler inkluderer en push/pull tonekontroll med en 3-veis vippe pickup-bryter for en komplett palett med toner, en bundet palisander fretboard og PRS stoppebro med messingstigger for ekstra resonans

  • Mahogany Tilbake med en utskåret figurt lønnsopp
  • mahognyhals, palisander fretboard
  • mønsterhals
  • 22 bånd, 25 "skala lengde
  • PRS stoptail with brass studs
  • PRS Phase III Locking Tuners
  • PRS 58/15 pickups
  • Black Gold Burst

< Br>

Produktinformasjon

Ant strenger 6
Kasse/bag inkludert? Ja
Kroppskonstruksjon Solidbody
Orientering Høyrehendt
Pickupkonfigurasjon HH