PreSonus Studio One 6 Artist

EDU [Download]

Varenr: 1175684
PreSonus Studio One 6 Artist EDU [Download]
568,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

En Download-vare er en lisenskode du får tilsendt per epost. Normalt kommer koden i løpet av et par timer etter bestilling om du bestiller i våre åpningstider. Bestiller du utenfor åpningstidene vil koden komme påfølgende virkedag. Ved kjøp av en download-vare kan du velge "Klikk & Hent" ved utsjekk.

Dette er en akademisk lisens (EDU = Educational) som ikke kan brukes kommersielt. Du må sende oss en kopi av dokumenter som viser at du er student/lærer/foreleser for å kunne kjøpe EDU-lisens.

 

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Med sin intuitive, enkeltvindu-drag og drop workflow, vil Studio One-artisten starte ditt hjemmestudioproduksjoner. Med ubegrensede spor og busser og en komplett pakke med innfødte effekter og instrumentplugin-moduler, er Studio One Artist en komplett produksjonsløsning.

Studio One Artist er designet for å lade kreativiteten din , og dets enkeltvindu, intuitive grensesnitt og dra-og-slipp arbeidsflyt gjør opptak og produserende enkelt . Du får virtuelle instrumenter i verdensklasse som holder fantasien flytende-Impact XT for trommer og perkusjon, Mai Tai, Mojito og Presence XT for dyp synth og instrumentprøveavspilling, og tredje generasjons Ampire-med en fantastisk nøyaktig, tilstand- Plassmodellert gitarforsterker som kan utvides når du er klar for mer vintage AMP -godhet. Ubegrensede spor, effekter og busser betyr at du kan lage og blande du vil, uten grenser. Og når EP eller podcast er ferdig, kan du publisere direkte til SoundCloud ™ uten å forlate Studio en.

 

Studio One Artist har alt du trenger for å få din inspirasjon til liv. Den banebrytende drag-and-drop-arbeidsflyten gjør det svært intuitivt og raskt å bruke. Lydsløyfer, virtuelle instrumenter, plug-in-effekter og til og med forhåndsinnstillinger kan alle dras inn i økten din fra Studio Ones innovative nettleser. Kopier FX -kjeder fra en kanal til en annen bare ved å dra og slippe. Selv arbeidskrevende oppgaver som vokalkomping og utskifting av trommel er like enkle som drag og drop.

 

Nye smarte maler gjør det enkelt å komme i gang med strømlinjeformede arbeidsflyter og nyttige guidede opplæringsprogrammer. Bruk den nye tilpasningsredigereren for å velge bare verktøyene og funksjonene du trenger for oppgaven, forenkle brukergrensesnittet slik at du kan fokusere og jobbe raskere enn noen gang.

 

Den oppdaterte konsollen lar deg vippe sendinger til Fader for å lage effekter og bussblandinger raskt, bytte mellom tre PAN -modus på stereokanaler, og

Pin kanaloversikten for å holde et fokusert syn på viktige kanaldetaljer tilgjengelig i det hele tatt i det hele tatt ganger. Bruk mikroview-kontroller for å justere kritiske parametere i både innfødte og tredjeparts VST/AU-plugins. Lagre alle aspekter av et gitt spor eller kanal for øyeblikkelig tilbakekalling, selv for flere utvalgte spor/kanaler.

 

Designet med brukervennlighet i kjernen, flytter Studio One -kunstneren sømløst med deg fra første inspirasjon til full produksjon ... og lar deg virkelig lage uten grenser.

 

 

  • Intuitivt arbeidsmiljø for enkeltvinduer med raskt og enkelt dra -og-drop-funksjonalitet og smarte maler for å komme i gang med å lage raskt
  • Bruk tredjepart Lyd- og instrumentspor, busser og FX-kanaler
  • Fem kraftige virtuelle instrumenter inkludert:
  • Impact XT: Kraftig multikanals trommesamling for beats og løkker
  • Presence XT: Virtual Exply-Player Instrument (14 GB-bibliotek inkludert)
  • Mai Tai: Polyfonisk analog modelleringssynthesizer
  • mojito: monofonisk subtraktiv synthesizer ideell for basslinjer og bly
  • prøve en xt: robust sampler og prøve ED ITOR
  • Mønstre gir mulighet for intuitiv trommel- og melodisammensetning via kjent trommemaskin/trinnsekvensstil UI
  • 32 innfødte effekter som Proeq3, analog forsinkelse og mange flere, med fersk redesignet UI
  • Arranger spor for enkel sangstrukturering; Kopier og lim inn hele vers og refreng eller flytt dem rundt
  • 7 GB av royalty-fri med samlet sløyfe og musikalsk innhold for rask inspirasjon
  • Integrer enkelt ekstern maskinvare med aux-kanaler
  • uberørt lydkvalitet med innfødt 64-bits oppløsning og støtte for opptil 786 kHz lyd
  • eksporter sporene dine direkte til SoundCloud; Nyt andre integrerte skytjenester som Presonus Shop og Presonus Exchange
  • eksternt kontrollstudio One Artist fra nettbrettet ditt ved hjelp av Studio One Remote
  • Bruk Pro Tools, Cubase, Sonar, og logikk-hurtigtastene eller oppretter din egen
  • Kompatibel med Asio-, Windows Audio- og Core Audio-kompatible lydgrensesnitt