Presonus AudioBox Studio

Ultimate Bundle 25th Anniversary Edition

Varenr: 1145163
Presonus AudioBox Studio Ultimate Bundle 25th Anniversary Edition
2 999,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

AudioBox 96 Studio Ultimate er et komplett innspillings- og produksjonsbunt. Få alt du trenger for å begynne å spille inn gitar (eller noe annet) i et enkelt kjøp!

Du får:

  • AudioBox 96 USB to-kanals lydgrensesnitt
  • M7 kondensatormikrofon
  • HD7 -hodetelefoner
  • Eris E3.5 Monitor -høyttalere
  • Studio One Artist
  • Studio Magic Software Suite

 

Hjertet i AudioBox 96-studioet er Presonus 'bestselgende AudioBox USB® 96-grensesnitt, som fanger opp innspillingene dine i fantastisk studiokvalitet. De to frontmonterte Combo XLR og ¼ "Combo Jacks lar deg koble til et par mikrofoner for vokal, akustisk gitar eller elektriske gitarskap. Alternativt kan du ganske enkelt koble elektriske gitarer direkte og spille inn direkte, ved hjelp av Studio One Artist's Ampire for Guitarforsterker i verdensklasse og førerhus - og uten at den kranede bassmanen din vred naboene dine. Og siden det er to innspill, kan du og en venn spille inn gitar og bass eller vokal og gitar samtidig for å skille spor for å blande senere.

 

M7 stor-diaphragm kondensatormikrofon er den perfekte mikrofonen for å fange akustisk gitar, men den dobler godt på vokal, og stativet er inkludert. Krystallklar HD7-hodetelefoner vil hjelpe deg Unngå problemer med mikrofon tilbakemelding under opptakene dine, la deg overvåke ytelsen din nøye, og la deg også blande og produsere sent på natten uten å plage noen.

 

også inkludert er Presonus 'mest solgte ERIS E3.5 Monitor-høyttalere. I motsetning til bokhyllehøyttalere i forbrukere, er skjermer innstilt for en flat frekvensrespons, noe som betyr at det ikke er noen overhypet bass eller underrepresentert mellomtone. Når du spiller inn og produserer musikk, er det viktig å høre en ærlig, nøyaktig representasjon av hva du er   faktisk   innspilling. Eris E3.5s er like ærlige som foredragsholdere i klassen deres kan være, og du vil sannsynligvis finne deg selv å bruke dem til vanlig ol 'musikk   lytting   også.

 

Endelig får du over $ 1000 USD med inspirerende profesjonell lydprogramvare - inkludert Studio One Artist og Studio Magic Suite, så produksjonene dine vil være et skritt foran fra første dag.

< P>  

Vi inkluderer til og med alle kablene som kreves for å hekte det hele opp, så du treffer bakken som går rett ut av boksen og får din kreative visjon ut i verden raskere enn noen andre .

 

Funksjoner

  • Presonus 'all-time bestselgende USB-lydgrensesnitt, nå i elegant 25.-årsjubileumssvart
  • Rekordgitar og vokal samtidig:   to krystallklar, klasse-A mic forforsterker med +48V gir strøm for kondensatormik Som tastaturer
  • Maskinvareovervåkning av null-latence og nbsp; lar deg høre deg selv i sanntid via intern analog mikser
  • Høyt volumhodetelefonutgang   lar deg overvåke ytelsen din høyt og tydelig mens du spiller inn Så du får en flott ta hver gang.
  • Midi inn/ut   lar deg koble til synths, trommemaskiner og kontrollere
  • Balansert ¼ "hovedutganger og nbsp; for å koble til profesjonelle studionitorer < /Li>
  • Innspillingsprogramvare inkludert: Studio One Artist Daw Recording Software og Studio Magic Software Bundle inkludert musikkopplæringer, mange lydprøver og virtuelle instrumenter; Pluss Ableton Live Lite
  • USB-kabel   inkludert
  • USB-bussdrevet:   ingen veggvorte påkrevd!