Presonus AIR18S 1x18"

Active

Varenr: 1089707
Presonus AIR18S 1x18" Active Presonus AIR18S 1x18" Active
10 803,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

allsidig, tilpasset, lav-end ytelse

Air18s: Aktiv lydforsterkning Subwoofer

 


air18s: Kraftig, klar, nøyaktig lav ende.


Designet for å utfylle enhver full rekkevidde PA-høyttaler og en perfekt følgesvenn for den Presonus® Air10, Air12 og Air15, Air18s subwoofer leverer et kraftig, tydelig og nøyaktig lav-ende. Med sin 18-tommers lavfrekvente transduser, drevet av 1200 watt av klasse D-kraft, gir den rikelig med detaljert bunnenden-helt ned til 35 Hz. Likevel er den bærbar og godt egnet for mobile applikasjoner, så vel som installerte systemer.

 


Omfattende kontroller muliggjør tilpasset ytelse. < /p>


Siden hvert sted har unik akustikk og hver applikasjon stiller forskjellige krav til et lydsystem, har vi utstyrt luft-serie subwoofere med brukervennlige kontroller og signal -behandler forhåndsinnstillinger. Sett subwoofere for normal bruk av huset eller få en enda større lav-end med Mo 'bass-forhåndsinnstilt. Sett dem til å utføre i en matrise. Omvendt polaritet, bruk Lowpass -filteret til å stille inn en crossover -frekvens, justere masterutgangsnivået til effektforsterkeren, til og med slå av gitter -LED for installasjonsapplikasjoner eller sett den til å belyse bare når beskyttelsesbegrenseren er inngått - alt ved touch av en knapp.

 


like hjemme i mobile og installerte systemer.


Selv om den har en robust, turnékvalitetsbjørkekabinett, er Presonus Air18s mye mer kompakt og lett enn du forventer av en subwoofer som kan levere så mye kraft. Med integrerte bestemmelser for de inkluderte kitsettene, bakkestablingsbestemmelsene og ergonomiske håndtakene på begge sider, er det enkelt å transportere for mobile applikasjoner, samtidig som de tilbyr funksjoner og ytelse som trengs for å kreve installasjoner. Air18s har to Combo XLR og ¼ ”TRS-linjivåinnganger med nivåkontroll, og gjennomstrømninger er gitt for å koble sammen full rekkevidde eller flere subwoofere i større systemer. Du kan til og med beseire den fremre strømindikatoren LED for installasjoner med lav synlighet.

 


spiller godt med andre.


Selv om vi anbefaler Air-serie fulltegnet høyttalere, kan Air18s subwoofere brukes med praktisk talt alle fulltegner høyttaler. Uansett hvilken fulltegnet høyttaler du velger, vil justere subwooferen til sin fulle range følgesvenn gi strammere bassrespons. Air18s subwoofere gjør det enkelt, med en variabel justeringsforsinkelse som riktig justerer treveisystemet ditt, enten fulltegnet høyttaler er plassert på toppen av subwooferen, ved hjelp av underpolen, eller er plassert noen få meter unna. Air-serie subwoofere er også utstyrt med et variabelt lavpassfilter som lar deg ringe inn det beste crossover-punktet for systemet ditt. Optimaliserte innstillinger er gitt for Air10, Air12 og AIR15 fulltegnet høyttalere.

 


Lag Subwoofer-matriser.

P>


De fleste subwoofere er i hovedsak omnidireksjonell, utstråler lyd rundt hele skapet, noe som kan forårsake tilbakemelding på scenen og gjøre overvåking vanskeligere. Å lage en subwoofer -matrise hjelper med å holde overflødig energi utenfor scenen og i publikum der det er nødvendig. Air-serie subwoofere gir verktøyene du trenger for å lage disse matriser med letthet.

 


hørsel er å tro.


med fleksibel tilkobling; et robust, turnékapsling; Og rikelig med klasse D -kraft, Air18s leverer allsidigheten og trøkk som trengs for permanente installasjoner. Likevel er det relativt lett og bærbart, noe som gjør det til et utmerket valg for mobilbruk. Selv om Air18s er designet for å utfylle Air-serien, er Air18s også en utmerket følgesvenn for tredjeparts høyttalere. Det viktigste, det høres bra ut, og leverer enestående klarhet i lav ende og naturlig musikk. Hør luft-serie høyttalere for deg selv på din favoritt Presonus-forhandler.