Orange OB1-500 basstopp

Varenr: 1100030
Orange OB1-500 basstopp Orange OB1-500 basstopp Orange OB1-500 basstopp
9 106,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

I årevis har bassister kombinert gitar- og bassforsterkere til bemerkelsesverdig effekt, noe som tilsetter harmonikker og lag med overdrive fra en gitarforsterker til kjernebassetonen i jakten på den ultimate live lyden. Denne ‘bi-amp’ trenden fikk oss til å tenke ... hvorfor dra to forsterkere til showet når du bare kunne ta en? Resultatet er OB1 -serien med Montering av klasse A/B Rack som tar vare på dette og mye mer foruten.

 


Nøkkelen til OB1s unike Lyd er vår fotbrytbare blandingskrets som tilfører en finér av kontrollerbar forsterkning og økt harmonisk innhold til de øvre registerene til inngangssignalet. De lavere frekvensene og det rene signalet er i fred, og holder seg varme og klare akkurat som de ville være i et ‘bi-ampet’ oppsett. Avhengig av hvor forsterknings- og blandingskontrollene er satt, er mulighetene ubegrensede. Stikk i blandingskontrollen for å oppnå alt fra et gjennomsiktig rent løft, til helt skitten slipe, og overalt i mellom.

 


Ob1-500 deler Samme layout og 2U rackdimensjoner som den mindre kraftige OB1-300, koblet til en full fett 500 watt utgangsseksjon for å flytte litt alvorlig luft.

 

  • Transistor amp
  • 500W, 2 kanaler
  • 3-band Eq
  • 10,1 kg