Old Blood Noise Dark Star Pad Reverb

Pedal

Varenr: 1123173
Old Blood Noise Dark Star Pad Reverb Pedal Old Blood Noise Dark Star Pad Reverb Pedal Old Blood Noise Dark Star Pad Reverb Pedal
2 549,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Det er en mild brum, et mykt lys et sted i mørket.  og det vokser.  et lite håp om at du ikke er den eneste i et stort univers.  isolert, alene og døende.  når det er noe som virkelig ikke lager støy, hva hører du?  er det ingenting?  eller er det mykheten, dyrken av en stemme som ligger under den normale brummen og hyppigheten av universet.  The Voice of the Dark Star.


The Dark Star er det vi vil bruke for å lage lange etterklangede pads.  lydene under ledelsen.  stemningssetteren.  det er den mørke stjernen.  slik en sang føles på.  det er på grunn av den mørke stjernen.


I hjertet er den mørke stjernen en reverb.  så passerer reverb -signalet gjennom tre mulige modus:  tonehøyde, forsinkelse og knusing. Ctrl 1 og Ctrl 2 samsvarer med den valgte modus.  i tonehøyde har du to uavhengige tonehøyde -kontroller for + og - en oktav.  i forsinkelse, har du tilbakemelding av forsinkelse og forsinkelse.  i knusing har du en tonehøyde kontroll for +/- en oktav og deretter en kontroll for bit crush.  blandings- og reverb -knottene kontrollerer blandingen av tørt/vått signal og forfallet til reverb. 


The Dark Star har to fotbryter.  Omkjøringsbryteren er din standard av/på ekte bypass -bryter.  Hold  -bryteren er en øyeblikkelig fotbrytning som når den blir presset, vil låse inn det notatet som spilles gjennom reverb -effekten.  Dette vil opprettholde så lenge holdbryteren trykkes.  Hvis blandingen  kontrollen er satt mindre enn 100% våt, kan du fortsette å spille over det opprettholdende reverb -signalet.


Den mørke stjernen har nå et uttrykk for jack og klikkfri bytte.  Utgangsnivået kan finjusteres via en intern trimpot for boost, svak fall eller enhetsgevinst.


9VDC - 2.1mm negativ senter -pin adapter.
60 ma tegning. P>