Old Blood Noise Procession Sci Fi Reverb

Pedal

Varenr: 1123180
Old Blood Noise Procession Sci Fi Reverb Pedal Old Blood Noise Procession Sci Fi Reverb Pedal Old Blood Noise Procession Sci Fi Reverb Pedal
2 633,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ut av den disige, sandblåste avstanden kommer noe frem.  Beveger seg sakte, beveger seg mykt, blir det sett og like raskt tapt.  Det ekko i friluft, en stemme på vinden.  Det er en prosesjon.  En kavalkade som tar seg gjennom ørkenene til en fjern planet.  Lydene fra en annen verden.  Eller noe i tråd med disse linjene. 


Det er der den gamle blodstøyen bestrebelser Procession Reverb kommer inn.  Det er det vi vil bruke for å lage et science fiction -lydspor.  Prosesjonen er en merkelig blanding av hjemsøkende reverb og tre modulasjonsinnstillinger til kompleks sci-fi-filter ekko rare.  blandings- og reverb -knottene kontrollerer blandingen av tørt/vått signal og forfallet til reverb.  Hastigheten og dybdeknottene tilsvarer den valgte modulasjonsmodus: flens, filter eller tremolo.


Prosesjonen har to fotbryter.  Omkjøringsbryteren er din standard av/på ekte bypass -bryter.  Hold  -bryteren er en øyeblikkelig fotbrytning som når den blir presset, vil låse inn det notatet som spilles gjennom reverb -effekten.  Dette vil opprettholde så lenge holdbryteren trykkes.  Hvis blandingen  kontrollen er satt mindre enn 100% våt, kan du fortsette å spille over det vedvarende reverb -signalet.


9VDC - 2,1 mm negativ senter -pin adapter.
60 ma tegning.