Old Blood Noise Minim

Varenr: 1139275
3 708,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
23.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

tid. Selv om det alltid er uunngåelig fremover, kan det ofte føles som om det står stille i en bølgende dis. Noen ganger føles det til og med som om det beveger seg bakover, noe som får oss til Minim og dets uendelig modulerende lydbilder. Så uansett om du vil ha standard forsinkelse/reverb, omvendt etterklang eller pulserende sirkulære soniske bevegelser, er minim her for å la deg forme og bøye tid som du vil.

 

inspirert. Etter de grunnleggende trekkene til Obnes siste omgivende smash-hit, Rêver, er Minim innstilt på å umiddelbart transportere deg enda lenger til nye atmosfæriske verdener, gjennom det organiske kontrollsettet. Tenk på Minim som å ha to blokker. Den ene blokken tar det signalet som er gitt til pedalen og reverserer den ved pressen til en fotbryter, mens den andre blokken gir deg modulert reverb, matet inn i en modulert forsinkelse. I tillegg er det til og med en bryter som bestemmer hvilken blokkering som kommer først. Hver kontroll er enkel, men sett dem sammen, og du vil sannsynligvis miste all følelse av tid.

 


Reverb -siden av ting lar deg lage alt Fra enkle romrefleksjoner til dype og uendelige etterfølgende vasker, via Minims blandings- og forfallskontroller, mens modknappen lar deg blande deg inn en forsiktig svingende harmonisk tremolo for å legge noen bølger i lydhavet ditt.

& nbsp. ;

På forsinkelsessiden finner du tid og tilbakemeldingskontroller som er sentrale toneformere. Tid begge kontrollerer lengden på forsinkelsen (opptil 400ms) så vel som modulasjonsbeløpet, noe som gir deg søte skimrende kortoner ved lave innstillinger og warble-båndlignende vibratos ved lange innstillinger. Tilbakemelding vil gå fra en enkelt repetisjon til uendelig kaskaderende ekko for senger av salig atmosfære.

 

All denne fantastiske atmosfæren som er skapt av Reverb og Delay -siden kan da være videre Manipulert av den øyeblikkelig utløste omvendte seksjonen, og ser deg øyeblikkelig snu alt på farten, for å lage linjer, setninger eller hele akkordprogresjoner skiller seg ut i all sin strålende shoegazy godhet. Blandingen av motsatt rekkefølgen på den omvendte blokken. Dette gir deg valget mellom glatte omvendte effekter eller hakkete glitrende teksturer, samt endre omvendt hastighet fra normal til dobbel tid for unike stammeloktoner.

 

som deg Kan sannsynligvis samles nå, minim er ikke bare en ting. Det er en sammenslåing av romlige effekter, satt til å samarbeide med deg og ditt musikalske sinn for å skape organisk utviklende soniske atmosfærer. Så frigjør tankene dine og la minim slippe løs ditt nye omgivelsespotensial.

 

Funksjoner

  • Kreativ modulert reverb og forsinkelsespedal (opptil 400 ms)
  • Omvendt seksjon - Aktivert Med en smart fotbryter for øyeblikkelig eller låseoperasjon
  • Bestillingsbryter - setter omvendt først i kjeden for omgivelsesvask eller sist i kjeden for glitchy teksturer
  • uttrykk Jack - for ekstern kontroll av Den omvendte blandingen
  • Intern trimpot for å kontrollere utgangsnivået
  • drevet av vanlig 9 V DC PSU (9 V DC, Center -, 2,1 mm, ~ 159 mA strømtrekk)