Numark M101BLACK 2-kanalers alle formåls

Mikser

Varenr: 1121661
Numark M101BLACK 2-kanalers alle formåls Mikser Numark M101BLACK 2-kanalers alle formåls Mikser Numark M101BLACK 2-kanalers alle formåls Mikser
1 412,-
-+
1 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
08.06.2023

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

M101 er en meget tilpasningsdyktig to-kanals mikser for DJ-er. M101 lar mobile DJ -er komme i gang raskt uansett hvilket utstyr du tar med til spillejobben. Enten for bryllup, fester, klubber og alt derimellom, er M101 en perfekt mikser for nybegynnere og erfarne DJ-er som ønsker en slitesterk tokanals løsning.

Utover bare å blande, har M101 en innebygd ekv, slik at du kan stille inn blandingen din avhengig av rommet eller sporene i seg selv. To par omskifter phono/linjeinnganger er inkludert sammen med en CrossFader, ¼ ”MIC -inngang og stereo RCA -linjeutgang for tilkobling til en forsterkning, drevet høyttalere eller en annen mikser.

M101 kan være rackmontert og har Numarks legendariske holdbarhet i industriell kvalitet. Hvis du er en DJ på farten og trenger solid, pålitelig toChannel -ytelse, må du ikke se lenger enn M101 -mikseren. Hvis du bruker en datamaskin på spillejobbene dine, må du huske å sjekke ut M101USB som har alle de samme flotte funksjonene på M101 og inkluderer USB -lyd.

  • To par phono/linjeinnganger
  • Innebygd to-bånd EQ for raske, enkle lydjusteringer
  • 1/4-tommers mikrofoninngang for voiceovers og kunngjøringer
  • Stereo Line Out (RCA) for enkel tilkobling til forsterkere eller drevne høyttalere