Presonus SW5E AVB Switch with PoE

Option Card StudioLive AI Mixers

Varenr: 1138484
Presonus SW5E AVB Switch with PoE Option Card StudioLive AI Mixers Presonus SW5E AVB Switch with PoE Option Card StudioLive AI Mixers Presonus SW5E AVB Switch with PoE Option Card StudioLive AI Mixers
4 995,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
21.11.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Et AVB -nettverk er avhengig av en intelligent AVB -bryter for å analysere nettverkstrafikk og sikre at kritiske lyddata blir prioritert når du kobler til mer enn to enheter. Dette garanterer lydforestillingen av lav latens, høykvalitets lydforestilling som AVB er kjent for. Presonus® SW5E AVB -bryteren samsvarer fullt ut til AVB -standarden, samtidig som den gir strøm over Ethernet (POE) til enheter som kan dra nytte av den, som Presonus Earmix 16m.

 

Utstyrt med fem låsende Ethernet -tilkoblinger gir Presonus SW5E AVB -bryteren strøm over Ethernet for opptil fire enheter i nettverket. En ikke -kraftig koblingstilkobling gjør det enkelt å legge til AVB -brytere etter hvert som nettverksbehovene dine vokser. Nettverksaktivitet og koblingsindikatorer lar deg bekrefte nettverksdataene dine, flyter riktig.

 

Vi jobbet hardt for å sikre at SW5E gir det mest stabile AVB -nettverket som er mulig i robust Design som vil holde opp til strenghetene i live lyd og turné. En intern strømforsyning betyr at det ikke er noen klønete veggvorte for å bli støtet fra veggen, og å låse XLR Ethernet-tilkoblinger Sørg for at det oppdragskritiske nettverket ikke blir koblet fra tilfeldigvis.

 

Studiolive® Series III Networked Products danner et økosystem som enkelt utvides og raskt konfigurert. Disse produktene er designet for å forbedre hverandre, og er i spissen for AVB -nettverksteknologi. SW5E gir tilkoblinger for opptil fem studieprodukter i Series III og kan utvides etter hvert som dine behov vokser.

 

Funksjoner

  • 5 AVB Ethercon Jacks; 4 porter med POE
  • POE -strømindikatorer og av/på -bryter
  • Nettverkslink/aktivitetsindikatorer
  • Rack monterbare (skruer til et rackbrett)
  • Intern strømforsyning med IEC -kontakt og strømbryter
  • Robust metallchassis