Neumann TLM 49 Set Neumann*

Stormembran, kondensator*Kunderetur

Varenr: 1198143
Neumann TLM 49 Set Neumann* Stormembran, kondensator*Kunderetur Neumann TLM 49 Set Neumann* Stormembran, kondensator*Kunderetur Neumann TLM 49 Set Neumann* Stormembran, kondensator*Kunderetur Neumann TLM 49 Set Neumann* Stormembran, kondensator*Kunderetur
15 075,-Kampanjepris
16 750,-Ordinær pris
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Kundereturer er varer som har kommet i retur fra en annen kunde. Varen har vært åpnet og testet i opp til 14 dager. Små bruksmerker kan forekomme. Har varen skader eller mangler står dette beskrevet i produktteksten. Full reklamasjonsrett og angrerett gjelder.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt.

 

TLM 49* er en stor-diaphragm-studiomikrofon med en kardioid retningsegenskaper og en varm lyd som er spesielt optimalisert for vokalytelse. Det leveres som et sett, med en elastisk suspensjon.
Designet er inspirert av den legendariske M 49 og M 50 mikrofoner på 1950 -tallet. Naturligvis har TLM 49 den typiske Neumann Fine Matte Nickel -finishen. "Sound Design" er også orientert mot M 49 og U 47.
Ved å kombinere dets retroutseende med velprøvd Neumann-transformatorless kretsteknologi, sikrer denne mikrofonen lav selvstøy og bruk av høye forsterkningsnivåer.
Bruksområder
I løpet av utviklingsfasen ble lyden justert i omfattende praktiske tester, for å gjøre TLM 49 ideell, spesielt for vokal- og taleopptak. Imidlertid er det i tillegg også egnet for instrumentelle applikasjoner i profesjonelle produksjonsstudioer og krevende hjemmeopptak.
Polartmønster
Den store-diaphragm-kapselen til TLM 49 gir en kardioid retningsegenskaper med en tendens til supercardioid, skyldt til den spesielle kapselkonstruksjonen. Etter eksemplet på M 49 er høye frekvenser mer retningsbestemte. Kapseldiameteren er 34 mm.
Front av mikrofonen er indikert med den røde Neumann -logoen på mikrofonekroppen. Kapselen er orientert slik at mikrofonen blir adressert fra fronten.
Akustiske funksjoner
TLM 49 bruker den berømte K 47 -kapselen, som også ble brukt i M 49 og U 47. Kapselen har en lineær frekvensrespons opp til øvre mellomtoner. Over 2 kHz er det en skånsom tilstedeværelsesøkning opp til 3 dB.
Kapselen er omsluttet av en stor mikrofon headgrille, som er akustisk veldig åpen og er derfor nøytral med hensyn til lyden.
Elektriske funksjoner
Bokstavene tlm står for “Transformatorless Microphone". Med TLM -teknologi erstattes den vanlige utgangstransformator Modulasjonslinjen blir derfor effektivt undertrykt. Mikrofonen kan fungere ved lydtrykknivåer på opptil 129 dB uten forvrengning, og gir et dynamisk område på 117 dB (A-vektet).
Driftssikkerhet
Hele interiørstrukturen er montert elastisk for å forhindre overføring av strukturbåren støy. I tillegg er kapselen montert med et gummisjokkfeste.
På grunn av den brede frekvensresponsen, kan TLM 49 også overføre ekstremt lavfrekvenssignaler uten farge. Selvfølgelig betyr dette at mikrofonen også er følsom for støysignaler som vibrasjonsstøy og vindstøy i dette frekvensområdet. TLM 49 leveres derfor med den elastiske fjæringen EA 3, som effektivt beskytter mikrofonen mot strukturbåren støy. Hvis mikrofonen blir adressert på ekstremt nært hold, kan en popskjerm brukes foran mikrofonen for å gi beskyttelse mot plosiv lyder.