Neumann KH 120 A 2-veis aktiv *

studiomonitor (stk) *Demovare

Varenr: 1194514
Neumann KH 120 A 2-veis aktiv * studiomonitor (stk) *Demovare Neumann KH 120 A 2-veis aktiv * studiomonitor (stk) *Demovare Neumann KH 120 A 2-veis aktiv * studiomonitor (stk) *Demovare
5 227,-Kampanjepris
5 808,-Ordinær pris
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Demomodeller har stått utstilt i våre lokaler i Grimstad. Varen har vært åpnet, og tilgjengelig for testing av lokale kunder. Små bruksmerker kan forekomme. Har varen skader eller mangler står dette beskrevet i produktteksten. Full reklamasjonsrett og angrerett gjelder.

OBS: B-vare uten original emballasje. Varen er pakket forsvarlig, så den er trygg å sende. Full reklamasjonsrett og angrerett gjelder.
Varen har vært åpnet, og stått i utstilling hos oss. Små bruksmerker kan forekomme. - Strømkabel medfølger.

Pris per stk, men selges kun parvis!

 

Neumann er velkjent i lydbransjen for sine høykvalitets mikrofoner til studio, kringkasting og til scenebruk. Neumann har også vært en pioner i lydbransjen i mer enn 80 år, med en lang historie og med produkter i verdensklasse. Disse produktene har holdt Neumann helt i teten når det gjelder teknologi – fra miksere og plateskjæringsmaskiner for vinylplater, til nyskapninger i digitalteknologi med systemet Solution-D i nyere tid. Wolfgang Fraissinet, President for markedsføring og salg hos Neumann Berlin uttaler: ”Det er med entusiasme Neumann introduserer sin seneste nyskapning, KH 120, som representerer det første produktet i en ny serie av Neumann studiomonitorer.”

 

KH 120 studiomonitor er designet til bruk som nærfeltshøyttaler eller som bakhøyttaler i større multikanalssystemer. KH 120 representerer det nyeste innenfor akustisk og elektronisk simulerings- og måleteknologi, for å sikre den mest nøyaktige reproduksjon av lyd som er mulig å oppnå. Den har en matematisk modellert sprednings-waveguide (Mathematically Modeled Dispersion™ waveguide, MMD™), fleksible akustiske kontrollere, analoge klasse-AB-forsterkere, ulike inngangsformater og stort utvalg av monteringstilbehør. Alt dette sørger for at brukeren får en maksimal allsidighet – ved en lang rekke ulike akustiske forhold, kildeutstyr og fysiske plasseringer.

 

En subwoofer, som Neumann KH 810 med 7.1 High Definition Bass Manager™, eller KH 805 (stereo), kan benyttes i tillegg, for å senke lavfrekvensresponsen ned til 18 Hz, og for å øke systemets maksimale lydnivå. KH 120 er perfekt til opptak, miksing og mastering i musikkstudioer, til kringkasting, prosjektstudioer og postproduksjonsstudioer.