MOD Devices Dwarf

Varenr: 1146511
4 936,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Smart, kompakt og kraftig

Med MOD Dwarf kan du enkelt lage komplekse pedaloppsett med et ubegrenset og intuitivt brukergrensesnitt. Alle typer routing er mulig, uansett hvor kompleks den måtte være. Kun fantasien din setter grensen for hva du kan gjøre med MOD Dwarf. MOD-platformen er modulær helt ned i DNA-et og du kan sette hvilke parametre du ønsker og lage din helt egne sound.

 

I databasen til MOD finner du alt fra polerte og perfeksjonerte simulasjoner laget av proffe utviklere, til de mer eksperimentelle lydene fra open source-biblioteket. Nye plugins blir lansert hele tiden, slik at du aldri skal kjede deg med en MOD Dwarf. Liker du koding og lyddesign kan du også lage og dele dine egne plugins. Mer enn 45 forsterkermodeller og 70 kabinetter er forhåndsinstallert eller klar til nedlasting. Her kan du eksperimentere med både klassiske amper og nye modeller for å finne DIN lyd.

 

Du kan også lage så mange pedalbrett-oppsett du bare ønsker. Vær kreativ og lek med nye ting, og plutselig kommer du over en helt ny måte å lage lyd på! Du kan sette sammen patcher med et grafisk og intuitivt drag-and-drop brukergrensesnitt på en hver telefon, nettbrett eller PC.

 

Uansett om du har en gitar med lavt utgangsnivå eller brennhete humbuckere, om du har en mikrofon eller et instrument med linjenivå, er det bare å koble til! Er du glad i MIDI, har Dwarf MIDI inn og ut, både over DIN og USB. Når du har kokt sammen drømmelyden er det enkelt å koble Dwarf videre til det du måtte ønske, om det er en gitarforsterker, en PA-mikser eller et lydkort. Dwarf er også laget for et liv på veien, og kommer i et solid og robust aluminiumschassis.