LD Systems Roadjack 10 - Battery Powered

Bluetooth Loudspeaker

Varenr: 1069199
3 494,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Med innebygde hjul og forlengelseshåndtak for enkel transport, er LDRJ10 Active 2-veis system din mobile lydstasjon. Den drives av en oppladbar batteripakke med opptil 20 timers kontinuerlig drift og gir 90 Hz-18 kHzfrekvensrespons med 100 watt peak utgangseffekt.

LDRJ10s integrerte mikser har 3 kanaler med individuell volumkontroll, 2-bånd EQ, ekko og mastervolum. Combo, 6,3 mm TRS-kontakt, RCA og 3,5 mm TRS Mini-Jack-kontakter muliggjør et bredt utvalg av inngangskilder.

En stor funksjon som tillater trådløs streaming til LDRJ10: Systemet har Bluetooth-spiller som også støtter SD-kort og USB-lagringsenheter. Spillermenyen inneholder språkvalg og flere genre-spesifikke EQ-forhåndsinnstillinger for øyeblikkelig lydjustering.

Roadjack 10 har også hjørner for kabinettbeskyttelse, en stativmonteringssett og inneholder en praktisk IR-fjernkontroll.