Fender Dhani Harrison Ukulele

Sapphire Blue

Varenr: 1144046
Fender Dhani Harrison Ukulele Sapphire Blue Fender Dhani Harrison Ukulele Sapphire Blue Fender Dhani Harrison Ukulele Sapphire Blue Fender Dhani Harrison Ukulele Sapphire Blue Fender Dhani Harrison Ukulele Sapphire Blue Fender Dhani Harrison Ukulele Sapphire Blue Fender Dhani Harrison Ukulele Sapphire Blue
2 750,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Dhani Harrison har skåret en unik karrierevei som en multiinstrumentalist, komponist og singer-songwriter som er like sannsynlig å dukke opp på scenen som han scorer filmer eller TV-serier. Hans allsidighet på scenen og bak kulissene har ført ham til samarbeid med et bredt spekter av artister, fra Jeff Lynne til Ben Harper til Wu-Tang-klanen. En ivrig trommeslager og gitarist, han vokste også opp med å spille ukulele, et annet integrert verktøy i sin låtskrivingsarsenal.

Dhani Harrison Signature Ukulele er tilgjengelig i to finish, med unike fretboardsinnlegg og graverte design på baksiden av instrumentet som har personlig betydning for Harrison. Begge er designet for liveopptreden, og har en solid Ovangkol -topp, Ovangkol rygg og sider, og en tilpasset ¾ kroppsdybde. Oppgradert Fender -elektronikk inkluderer en toneknott, en tilleggsfunksjon som ikke ofte er inkludert på mange ukuleler, men en essensiell for å utvide soniske muligheter. Med sin særegne bygning og iøynefallende estetikk som skal matche, vil Dhani Harrison Signature ukulele utfordre deg til å utvide dine musikalske horisonter.

Produktinformasjon

Antall bånd 19
Gripebrett Walnut
Hardware finish Nickel
Orientering Høyrehendt
Oversadel Bone
Oversadel bredde 1.375" (35 mm)
Skalalengde 17" (432 mm)