Enttec 8PX60-12-B pixel tape RGB

Sort PCB. 60 LEDs/m, 12V. 5 meter

Varenr: 1153276
Enttec 8PX60-12-B pixel tape  RGB Sort PCB. 60 LEDs/m, 12V. 5 meter Enttec 8PX60-12-B pixel tape  RGB Sort PCB. 60 LEDs/m, 12V. 5 meter Enttec 8PX60-12-B pixel tape  RGB Sort PCB. 60 LEDs/m, 12V. 5 meter
2 841,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Enkeltpikselkontroll er fremtiden for LED-design ... og den begynner nå! Fremskritt innen teknologi lar oss & nbsp; tilby en 12V-stripe med 60 individuelt kontrollerbar enkeltpiksel RGB LED per meter for aller første gang .

Holder oss med vår populære Black PCB (Ideal for Stealth Designs) , Hver LED har nå sin egen innebygde IC, noe som resulterer i mer fysisk fleksibilitet, så vel og nbsp; som jevnere dimming, noe som gir et enestående presisjonsnivå. Videre introduserer denne pikselstripen per LED-redundans til Enttecs produktlinje.

Hvis noen LED blir skadet eller fysisk fjernet fra stripen, vil 8px60-12-B fortsatt fungere uten at LED-kartleggingen blir berørt. Hvor utrolig er det?!
Enttecs produksjonskvalitet og oppmerksomhet på detaljer er selvfølgelig viktig, selvfølgelig. Så vi bruker alltid tykkere underlag for å tilby mer holdbarhet, bedre varmeavledning og forbedret strømstrømmen over standard LED-strimler tilgjengelig på markedet.
Med 8px60-12-B Digital LED-pikselstripe kan du virkelig oppleve morgendagens verden , i dag.

60 individuelt kontrollerbare RGB-lysdioder per meter

8px60-12-B kan skryte av 60 fargekalibrerte, individuelt kontrollerbare, RGB-piksler per meter. Hver piksel tilbyr jevn lysstyrke og utvidet fargespekter.

Men hva gjør denne stripen annerledes enn andre ofte brukte 12V -strimler? Hvis du ser på visualiseringen nedenfor, vil det gi deg en god ide om hva enkeltpikselkontroll faktisk betyr.

med en 8px60-12-B-stripe, er oppførselen til hver prikk helt uavhengig for De andre på stripen, mens en vanlig pikselstripe krever en serie på tre påfølgende prikker for å behandle og vise den samme informasjonen. Og i motsatt ende av spekteret kan konstante spenningsstrimler bare vise en jevn fargetone over hele lengden på et gitt øyeblikk.

mens de fleste 5V LED-pikselstrimler har vært tilgjengelige med enkeltpikselkontroll for ganske Noe tid-i motsetning til 12V-strips-er avveiningen at de har en relativt kort maksimal løpslengde før spenningsfall blir et problem. Så med 8px60-12-B får du dette enestående nivået av fin kontroll, og også anstendig størrelse løpelengder. Det gir deg virkelig tilgang til det beste fra begge verdener.

stealth!

mens det deler noen av de samme høykvalitetsegenskapene du har Bli kjent med og stole på fra våre andre LED -stripeprodukter, kombinasjonen av den svarte PCB, individuell pikselkontroll og redundans gjør denne en spesiell. Vi vil si at det får dette båndet til å skille seg ut ... men det er nettopp det det ikke gjør. En smart designer vil ofte ønske å bruke skygger og mørke fordypninger for å skjule den indre virkningen av en installasjon for å overraske et publikum når skapelsen blir levende. Dette båndet er perfekt for den slags ting. Og frykt ikke: det ser også bra ut når det er på!

bygget for ytelse

Brukes til å forbedre holdbarheten, reduserer også de overlegne tykne kobbersporene effekten av spenningsfall og bidra til å bekjempe varmeoppbygging fra motstand. Disse funksjonene bidrar til en overlegen ensartet lysutgang langs full lengde. Kontroller opptil 7m med bare en strøminjeksjon, eller kjør opp til 11,3m med to.

lyst

med et maksimalt strømforbruk på bare 8,5 watts per meter (RGB alt på) og en lumenkapasitet på 122 lumen per meter gir dette 12V -båndet en lys og effektiv pakke.

Redundans er nøkkel

> Med et høyt redundansnivå, hvis din 8px60-12-B opprettholder noen skade på en av lysdiodene (selv om man fysisk blir slått av), vil data fortsette å passere stripen og fortsette til neste LED uten å påvirke Kartleggingen din.

Millioner av farger

Hver piksel kan oppnå en 24-biters, ekte fargeskjerm. Det er hele 16 777 216 mulige farger for hver LED -brikke, med en skannefrekvens på 2 kHz.

utvide som du vil

bli med to lengder sammen eller klipp dem i en mindre lengde. Du kan også betjene båndet fra opptil 300 meter unna ved hjelp av Enttec Pixel Link -systemet. Denne LED -stripen anbefales kun for innendørs bruk. Som med alle LED -strimler, anbefales det at de er installert i en ekstrudering for den beste beskyttelses- og varmeavledningen.

& nbsp;