Earthworks QTC-50

Varenr: 1062725
Earthworks QTC-50 Earthworks QTC-50 Earthworks QTC-50
19 799,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Omnidirectional MICS med utvidet frekvensrespons
Capture" True" Lyd på Sweetwater! QTC50 er mikrofonen for de som krever det aller beste. Det er ideelt for digital registrering med prøvehastigheter opp til 192 kHz, og enda høyere der hver lydnuanse må fanges opp. QTC -serien (Quiet Time Coherent) er designet for å spille inn roligere kilder som vokal, strenger og fjerne miked orkestre eller kor. Earthworks&Apos; Omdømme for realisme er basert på disse særegne omniene. Deres klarhetsgrad er uten sidestykke. Tid sammenhengende respons betyr at disse modellene ikke smøre tidsdomenet slik de fleste mikrofoner gjør. Earthworks -mikrofoner har eksepsjonell impulsrespons og membran -avgjør tid. QTC -mikrofoner håndterer lydnivåer opp til 142dB uten nærhetseffekt eller håndtering av støy.

QTC50 -mikrofonen gir en ekte og nøyaktig representasjon av soniske hendelser når de skjer i luften. Dette betyr at du får den virkelige lyden, lyden som virkelig er der. Naturligvis hviskes QTC50 -mikrofonene stille, slik at du kan mikrofoner selv den mest subtile vokalen eller korpassasjen uten støy! Du får superflatfrekvensresponsen til TC-serien kombinert med et støygulv som er under denne verden (få det)! Hvis det du ønsker er tonal renhet og lav støy, er QTC50 den valgte mikrofonen!