Earthworks QTC-40

Varenr: 1062714
Earthworks QTC-40 Earthworks QTC-40 Earthworks QTC-40
14 799,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Earthworks QTC Series (Quiet Time Coherent) er designet for å ta opp signalsvake lydkilder som vokal, strykere, strengeinstrumenter eller avstandsoppmikkede orkesterinstrumenter og kor. Disse ekstremt nøytrale omni-mikrofonene låter også fantastisk på overhead, og nærmikkede treblåsinstrumenter, fløyter eller perkusjon. Til tross for omni-karakteristikken er ikke Earthworks QTC-40 spesielt kritiske til rom-akustikken, og flere benytter disse i relativt livlige rom med godt hell. Earthworks QTC-40 er utrolig naturtro og realistiske mikrofoner, og deres evne til å reprodusere frekvenser over hørbar grense resulterer i detaljrike og overtonerike opptak som får instrumentets egenart til å virkelig skinne. Disse må virkelig høres!
Time Coherent Response betyr at denne serien mikrofoner ikke forvrenger (farger) tidsdomenet som mange "vanlige" mikrofoner gjør. QTC-serien har i praksis en ikke-eksisterende egenstøy, og en svært ufarget og ren karakter. Det betyr også at mikrofonforsterkeren trer tydeligere frem i signalkjeden, slik at man lettere hører de ulike karakterene som gode mikrofonforsterkere representerer. En BAE 1073MP får virkelig frem Neve-karakteren med Earthworks QTC-serie, likeså rørforsterkere som TL Audio´s Classic-serie eller Universal Audio´s LA610 eller UA6176.
QTC-40 finnes også i et matchet par, som åpner for mange inspirerende opptaksmuligheter.