Drawmer CMC7 Surround monitorkontroller

Varenr: 1110662
Drawmer CMC7 Surround monitorkontroller
7 999,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

CMC7 er en kompakt 8-kanal / 7.1 / 5.1 Surroundvolumkontroller og kostnadseffektivt alternativ til det mer komplekse og funksjonen Rich MC7.1. For å opprettholde dets kompakte proporsjoner og for å holde produktbudsjettet vennlig, fjerner CMC7 med kontroller som ofte kan finnes i arbeidsstasjonsprogramvaren din og konsentrerer seg om viktige funksjoner som brukervennlighet og kvaliteten på signalveien, sikre at lyden er gjennomsiktig og nøyaktig på tvers av alle kanaler og operasjoner intuitiv.

 

Enten den produserer lyd for film eller TV, eller transporterer lytteren direkte inn i arenaen for en en Altomfattende orkesterstykke, en ting er sikkert, antall brukere som ønsker å lytte til lyd i en surround-setting har vokst og vil fortsette å gjøre det. Det har vært et stadig økende antall surroundprodukter som kommer på markedet, ikke bare Blue Ray-spillere og hjemmekino, men også på mobil- og medieenheter. For eksempel har Apple -enheter vært i stand til å reprodusere 7.1 omgir siden iOS 9.3. Derfor er det sannsynlig at alle kunstner og ingeniør på et tidspunkt vil vurdere å prøve surroundlyd, eller frykte å bli etterlatt. Det budsjettvennlige CMC7 lar deg gjøre dette uten det store økonomiske utlegget som andre oppsett vil produsere.