Drawmer CMC3 Monitorkontroller

Varenr: 1110661
Drawmer CMC3 Monitorkontroller
8 295,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
22.07.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

CMC3 Compact Monitor -kontrolleren konsoliderer funksjonssettene til Drawmer&Apos; s 3 mest populære skjermkontrollere: mens den beholder den berømte nøyaktige og gjennomsiktige lydkvaliteten til MC2.1, har den presisjonen og kontrollen av MC3.1 og Den lave profilen, kompakte utformingen av CMC2. Det er like hjemme i et seriøst hjemmestudio som i et profesjonelt innspillingsanlegg.

 

Det er en ting som alltid burde være garantert - at du kan stole på Nøyaktighet av skjermkontrolleren din. Kan du stole på lyden som din nåværende skjermkontroller gir? Farges det lyden? Det er langt for mange overvåkningskontrollere tilgjengelig som på en eller annen måte - Drawmer Monitor -kontrollere smaker ikke, farge, varm, forbedrer eller lyser signalet, den aktive kretsen er designet for å trofast produsere lydsignalet mens du fjerner mange av problemer som en passiv krets vil gi. For alle Drawmer Monitor -kontrollere er det viktig at det du registrerer er akkurat det du hører.