DPA 4006C Stereo Pair w. 2 x 4006C

Clips, Windscreens in Peli Case

Varenr: 1081380
DPA 4006C Stereo Pair w. 2 x 4006C Clips, Windscreens in Peli Case
60 840,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
07.05.2024 dersom leverandør har varen på lager

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

matchede stereopar
  • Modularitet - Utskiftbare kapsler og forforsterkere
  • Opptil 120 dB dynamisk område
  • RF -avvisning mellom> 60 og> 40 dB
  • Lineær frekvensrespons
  • Høy SPL
  • Overlegen gevinst før tilbakemelding

Den brede og allsidige D: Dicate ™ mikrofonserien er legendarisk i high-end-innspillings- og filmproduksjonsindustrien. Ved å levere ren, nøyaktig lyd, brukes mikrofonene i denne serien av fagfolk, som forstår lyd og insisterer på bare å bruke det beste.

4006 Omnidirectional Stereo Pair
Selv om standardtoleransene på vår D: Dicate ™ -mikrofoner er ekstremt lave, er en stereokamp enda nærmere. Disse spesialutvalgte D: Dicate ™ 4006 mikrofoner er matchet innenfor ± 0,5 dB på både frekvensrespons og følsomhet. Paret kommer i en kraftig Peli ™ -sak for sikker transport og enkel tilgang til mikrofonene og Accessorie

D: Dikat ™ 4006 Omnidirectional mikrofon

4006 Omnidirectional mikrofon gir total åpenhet i enhver opptakssituasjon. Det plukker opp utrolige detaljer og lyddybde. Definisjonen av dens høyfrekvente egenskaper på tvers av et bredt spekter av instrumenter er imponerende. Det tilbyr naturlig lyd, høy følsomhet, lav støy-gulv og ekstremt lineær frekvensrespons fra 10 til 20 kHz (± 2 dB).

Et utvalg av valgfritt tilbehør kan kjøpes, inkludert akustisk trykkutjevningsmidler, en nesekegle og utskiftbare beskyttelsesnett. Dette tilbehøret kan akustisk transformere mikrofonen. Ved å endre rutenett er det mulig å få flere unike frekvensresponser og retningsegenskaper fra mikrofonen. Videre vil dette tilbehøret ikke produsere noen faseskift, støy eller forvrengning som ellers vil bli introdusert av et elektrisk filter.

ST4006C stereopar

Dette settet ligner ST4006A stereo -paret, ved å bruke den samme MMC4006 omnidireksjonelle mikrofonkapselen for å få sin fantastiske lyd. Hver gang en liten, lett, iøynefallende mikrofon for opptak av topp kvalitet er nødvendig, er en D: Dikat ™ 4006C Omnidirectional mikrofon det riktige valget. De kommer som et hånd-matchet par som tilbyr den sanneste fangsten av stereolyd tilgjengelig.