DPA 2011C Stereo Pair - 2 x 2011C

Clips, Windscreens in Peli Case

Varenr: 1081378
DPA 2011C Stereo Pair - 2 x 2011C Clips, Windscreens in Peli Case
21 478,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

matchede stereopar
  • Modularitet - Utskiftbare kapsler og forforsterkere
  • Opptil 120 dB dynamisk område
  • RF -avvisning mellom> 60 og> 40 dB
  • Lineær frekvensrespons
  • Høy SPL
  • Overlegen gevinst før tilbakemelding

Den brede og allsidige D: Dicate ™ mikrofonserien er legendarisk i high-end-innspillings- og filmproduksjonsindustrien. Ved å levere ren, nøyaktig lyd, brukes mikrofonene i denne serien av fagfolk, som forstår lyd og insisterer på bare å bruke det beste.

2011 Cardioid Stereo Pair
Dette komplette stereoparet inneholder to håndplukket D: Dikat ™ 2011 Twin Membran Cardioid -mikrofoner, valgt på følsomhet innen ± 1,5 dB. Disse mikrofonene lager flere stereoprinsipper som XY og Ortf lett å få tak i. Paret inneholder mikrofoner, frontruter og klipp som alle er pakket i en Peli ™ -sak.

Twin Membran Cardioid -mikrofonen 2011

Inne i 2011 Twin Membran Cardioid-mikrofonen er to motsatte vendende miniatyrkapsler tilpasset. De er plassert i en dobbelt-diaphragm, en-kapsulsammensetning. Dette kombinerer fordelene med små kapsler med lavere iboende støy oppnådd fra et større membranområde. Disse kapslene gir rask impulsrespons og stor frekvensbåndbredde.

Inne i MMC2011 Twin Membran Cardioid Capsule, er to motsatte vendende miniatyrkapsler tilpasset. De er plassert i en dobbelt-diaphragm, en-kapsulsammensetning. Dette kombinerer fordelene med små kapsler med lavere iboende støy oppnådd fra et større membranområde. Disse kapslene gir rask impulsrespons og stor frekvensbåndbredde.

Kapslene er lastet til Supreme D: Dicate ™ mikrofonserien Forforsterkere i stedet for de bittesmå miniatyrfettene. Dette gir lyden mer luft og presisjon.

ST2011C stereopar Sammen med MMP-C-forforsterkeren gjør dette et lite, lett og iøynefallende stereopar.

Den kompakte designen og den kontrollerte retningen til disse mikrofonene gjør dem til et utmerket valg for spotmics for klassisk innspilling og nære mic på scenen for live lyd.