Caroline Guitar Company Wave Cannon MkII

Overdrive pedal

Varenr: 1123248
Caroline Guitar Company Wave Cannon MkII Overdrive pedal
4 046,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Så hva er historien på Wave Cannon® versjon 2.0, eller som vi har bestemt oss for å kalle den, Wave Cannon Mkii Superdistorter?


Den lange historien kort er at denne tingen er en upentant, upapologetisk forvrengningspedal Det er helt stygt og morsomt. Denne kanonen er forhåndsbelastet med baller (ordspillvarsel!) Og er i stand til å gå fra svingede, lett skitne forsterkertoner til lyden av en lodne Godzilla som sluker et søppelgård full av ødelagte luftkondisjoner. >
Det er annerledes enn originalen, som var basert på de klassiske 70 -tallets fuzzstions vi vokste opp med å spille. Det er forskjellig fra vår Haymaker ™, som er et bredt stasjonspedal basert på rotasjonen av et klippingsnettverk til forskjellige steder i kretsen, og som er ment å svare og føles som en forlengelse av forsterkeren din. Denne pedalen handler egentlig om å vippe sokkene av.


Mens den kan gjøre noen ekstremt kule milde til medium knasende toner, er Wave Cannon II virkelig i stand til å overvelde forsterkeren din. Fokus (midter) og tonekontroller er forskjellige fra hva vi har gjort før, og kan gi deg et virkelig bredt spekter av teksturer og stemmer. Det er mye gevinst og volum på trykk, som vi tidligere hadde blitt irritert signal. Rumble -bryteren tillater mer lav ende hvis du vil ha den, eller lar deg stramme opp ting hvis du ikke trenger det.