Caroline Guitar Company Olympia

Shigeharu Fuzz pedal

Varenr: 1123247
Caroline Guitar Company Olympia Shigeharu Fuzz pedal
4 046,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Lei av at fuzzen din går seg vill i miksen? Skulle ønske du bare kunne helle smeltet sonisk saus fra høyttalerne dine? Se for deg klassisk fuzziness i Muff-stil med trøkk av en klassisk overdrive, og du har Shigeharu ™.


Ved å bruke en Cascading Hybrid av Op-amp og BC184 transistor gevinststadier, gir Shigeharu all den søte sang og massiv flametraf Få deg etter deg, men med enestående klarhet, forbedret punch og definisjon, og konsistent ytelse uansett hvor den sitter i signalkjeden din - selv etter buffere eller trådløse enheter. Kombiner det med den parallelle oktav-up uttrykt fuzz tilgjengelig på forespørsel med ødeleggelsen* stampet, og du har en hel masse stygg her.


To ekstra kontroller ligger inne i pedalen-en skjevhet/ portkontroll for å ringe opp ødelagte, spitty lyder og en lysbildebryter som låser oktaven “på" og konverterer øyeblikkelig til en drap/stumt bryter.


Shigeharu ™ ble designet i samarbeid med vår venn John Snyder på elektroniske lydforsøk, fordi denne tingen var fryktinngytende nok til å tvinge oss til å søke et sekund mening.