Caroline Guitar Company Kilobyte

Delay pedal

Varenr: 1123245
Caroline Guitar Company Kilobyte Delay pedal
3 255,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Hvis du leser dette, må du gjøre deg klar til å feste som om det er 1983.


Vi har holdt din originale, tørre signalsti -analog og ren, så gitt deg en +21dB boost/overdrive forforsterker for å smash En digital forsinkelsesbrikke med lav troskap designet for karaoke -maskiner og barnas leker til smurt, gjentatt ære. Ja, vi går tilbake i tid - tilbake til når de målte data i kilobyte!


Denne pedalen er veldig i stand til morsomme løpende svingninger, både ved å skru opp summeringsknappen, eller en kontrollert , høypassfiltrert svingning fra Havoc Momentary Foot Switch. Hvis du noen gang har kjempet for å gjøre forsinkelsene dine fremtredende i blandingen, eller mistet definisjonen fra det opprinnelige signalet ditt, kan angrep og nivåkontroll tillate deg å ringe opp alt fra skarpe, rene slapbacks til skitne, dempede ekko og høyt, kraftige gjentakelser. En vakker, subtil modulasjonskrets med tillatelse fra vår venn Jack Deville søtes også gjentakelsene med akkurat den rette bevegelsesmengden.