Bugera AC60 2-Channel Acoustic Amplifier

60W, Turbosound speaker, Klark Teknik FX

Varenr: 1121568
Bugera AC60 2-Channel Acoustic Amplifier 60W, Turbosound speaker, Klark Teknik FX Bugera AC60 2-Channel Acoustic Amplifier 60W, Turbosound speaker, Klark Teknik FX Bugera AC60 2-Channel Acoustic Amplifier 60W, Turbosound speaker, Klark Teknik FX Bugera AC60 2-Channel Acoustic Amplifier 60W, Turbosound speaker, Klark Teknik FX Bugera AC60 2-Channel Acoustic Amplifier 60W, Turbosound speaker, Klark Teknik FX
3 023,-
-+
3 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Bærbar 60-watt, 2-kanals akustisk instrumentforsterker med original turbosound-høyttaler og Klark Teknik FX-prosessor

 

  • Kraftig 60-watt forsterker spesielt designet for akustiske instrumenter og vokal
  • 2 uavhengige kanaler med separate volumkontroller og dedikerte ekv.
  • Verdensberømt, britisk konstruert turbosound dual-cone høyttaler
  • Byttbar mikrofon/linjekanal gir innganger for både dynamiske og kondensatormikrofoner pluss linjeinnganger
  • Aktiv, ultra-musikalsk 2/3-bånd EQ per kanal
  • Multi-Fx-prosessor med høyoppløselig 24-biters omformere
  • Klark Teknik Effects -prosessor med 16 effekter inkludert 7 reverb -programmer, forsinkelse, ekko, kor og kombinasjonseffekter
  • Balansert DI -utgang for direkte tilkobling til blandingskonsollen din
  • AUX -inngang på 3,5 mm telefonkontakt kobles til MP3 -spiller, trommedatamaskin, osv.
  • FX -innsats for eksterne effekter enheter (stempekasser, rackffekter osv.)
  • Dedikert tuner og linjeutgang for ekstra fleksibilitet
  • Dual fotbryterkontakt for dempe og interne effekter (fotbryter FSB102B ikke inkludert)
  • Designet og konstruert i Tyskland

  ac60

i disse dager, går "Unplugged" innebærer fortsatt å koble til noe. Lag de søte lydene av den akustiske gitaren og stemmen din kuttet gjennom klink av kaffekopper og uformell chit-chat, med den utrolige AC60 2-kanals akustiske instrumentforsterkeren. Med 60 watt krystallklar utgangskraft, en fantastisk  turbosound  8" Dobbeltkonete høyttaler, vår brukervennlige aktive kanal EQS, og en ombord og nbsp; Klark Teknik  Multi-FX-prosessor med 16 fantastiske forhåndsinnstillinger-AC60 vil raskt bli din akustiske gitars nye beste venn!


2-kanals musikalsk Marvel

AC60 er klar for dine innspill, og med vår brukervennlige kanal EQ, vil du ringe i den perfekte lyden med en gang. Channel 1s høye/lave bryter med klippindikator har plass til både aktive eller passive pickup-utstyrte instrumenter, og kan skilte med en 3-bånd EQ (bass/midt/diskant), som har blitt optimalisert for akustisk gitar for en varm og gjennomsiktig lyd. Channel 2s XLR Combo Jack og Line/MIC Switch lar deg velge inngangskilde, og fungerer like godt med instrumenter på linjenivå, eller dynamiske og kondensatormikrofoner. En dedikert klippindikator gir visuell bekreftelse når du når den ideelle forsterkningsinnstillingen.


Turbosound - The Sound Difference

En verdensledende britisk designer og produsent av profesjonelle høyttaler -systemer,  Turbosound  har bygget nyskapende høyttalere i mer enn 30 år, og vunnet den ærverdige Queen's Award for innovasjon flere ganger for deres meget anerkjente høyttalerdesign. Du vil finne  Turbosounds utmerkede produkter som ikke bare turnerer med de mest kjente internasjonale artistene, men også på utallige store arenaer over hele verden.


Bugera  er stolt av å innlemme verdensberømte, spesialkonstruerte  Turbosound  høyttalere inn i produktene sine for det ypperste innen lydreproduksjon av høy kvalitet. Finn ut mer om  Turbosounds fantastiske arv, ved å besøke deres omfattende nettsted.


Klark Teknik - Reverb som gjorde historie

Klark Teknik  er anerkjent over hele verden som en av De fleste prestisjetunge britiske lydselskaper, med en 40-årig stamtavle og til og med en TEC Lifetime Achievement Award for å sikkerhetskopiere den. Selskapet har designet og produsert produkter for kunstnere i verdensklasse, og deres legendariske DN780 Reverb-prosessor blir vurdert av å lede lydingeniører over hele verden som bransjestandard. Sjekk ut deres hjemmeside for å lære mer om  Klark Tekniks legendariske arv.


Bugera  er stolt av å innlemme tilpassede konstruerte  Klark Teknikeffects i produktene sine. Vi ga AC60 en high-end, 24-biters multi-FX-prosessor som har 16 utrolige forhåndsinnstillinger, for eksempel reverb, modulasjon, forsinkelse og forskjellige andre kombinasjoner i verdensklasse. Spesiell oppmerksomhet ble viet til de 7 fantastiske reverb -programmene, som spenner fra små rom, helt opp til den fantastiske etterklang av en enorm katedral - for den ultimate i live performance forbedring.


Ins Ins og outs

60-watt AC60 har to kanaler: #1 har en enkelt ¼" input jack for instrumentet ditt; #2 har en kombinasjon ¼" og XLR-inngang for et annet instrument eller mikrofonen din, noe som gjør AC60 ideell for et en-person-show med en akustisk gitar og vokal. Ytterligere 3,5 mm stereo AUX-inngang er gitt for din MP3-spiller, trommemaskin, etc. Operasjon er ultra-enkel, bare vri gevinstskiven for å angi nivåene for hver kanal, og volumkontrollen på den eksterne enheten for å spille backing-musikk eller trommespor. På bakpanelet finner du en XLR direkte utgang for å sende lyden din direkte til et miksebrett, og en knekt hver for tuneren din, FX send og returnerer, linje ut, telefoner og en dobbel fotbryterkontakt for dempede og interne effekter (Footswitch  fsb102b  ikke inkludert).


Big lyd, liten pakke

Den ultra-bærbare 60-watt AC60 er den perfekte måten å bringe en vakker solo akustisk ytelse til dine forguderende fans. I tillegg er det et absolutt kjekk stykke musikalsk arkitektur! Se hvordan AC60 kan gi din beste forestilling til et større publikum; koble til en på din nærmeste  bugera  forhandler - eller bestill din online i dag!