Boss SDE-3000EVH Dual Digital Delay

EVH

Varenr: 1189424
Boss SDE-3000EVH Dual Digital Delay EVH Boss SDE-3000EVH Dual Digital Delay EVH Boss SDE-3000EVH Dual Digital Delay EVH Boss SDE-3000EVH Dual Digital Delay EVH
7 340,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

BOSS og EVH slår seg sammen for å gi deg det legendariske Eddie Van Halen Dual Delay-soundet.


 

Det autentiske stereo delaysoundet til Eddie Van Halen i en moderne pedal, utviklet i samarbeid med EVH.


 

EVH og BOSS slår sammen kreftene sine og gir deg SDE-3000EVH Dual Digital Delay, en autentiske gjenskapning av stereodelayene som er hjertet i Eddie Van Halens massive trekabinetts live gitarsound. Den er basert på Rolands vintage SDE-3000 rackmonterte delay, og denne kraftige prosessoren gir deg to fullfunksjons SDE-3000-er i én gulvpedal, i tillegg til omfattende koblingsmuligheter for å bygge en våt/tørr/våt-rigg, akkurat som Eddies. Du får også åtte forhåndsinnstillinger laget av EVH med de nøyaktig samme innstillingene som hans faktiske delayenheter, noe som gjør at du kan oppleve mesterens omfattende spatiale delaylyd i ditt eget oppsett.


 

  • Spesialutgave av dobbel delaypedal utviklet i et samarbeid mellom EVH og BOSS
  • Basert på den legendariske Roland SDE-3000 rackmonterte digitale delayen fra 1980-tallet.
  • Åtte EVH forhåndsinnstillinger med nøyaktig de samme innstillingene som de to SDE-3000-delayene i Eddie Van Halens liverigg (EVH-forhåndsinnstillingene er låst internt, men gir mulighet for justering av utgangsnivå)
  • Allsidige tilkoblingsmuligheter for å skape en EVH våt/tørr/våt-rigg og integrere med ulike mono- og stereooppsett.
  • Klassisk utseende med EVH signaturlogo og striper
  • Varm vintage digital delaylyd med utvidede funksjoner for moderne rigger
  • Særegen retroskjerm og panelkontroller basert på den originale SDE-3000
  • Inkluderer to fullfunksjonsdelayer, hver med uavhengige parametere, mono/stereo modulasjon og panorering
  • Svært justerbar delaytid med to rekkeviddeinnstillinger: 0-1500 ms og 0-3000 ms
  • Karakterfull modulasjon inspirert av det originale kretsdesignet
  • Fasebrytere for primærdelayen og delayfeedbackloopen
  • Justerbar lowcut- og highcutfiltere for å forme delayfeedbacklyder
  • Send/retur-funksjonalitet for å patche inn en effektpedal eller å bruke firekabelmetoden
  • Valgbar impedans på effektreturen for å optimalisere lyden med ulike forsterkere
  • Valgbar serie- eller parallellbetjening for de to delayene
  • Lagre og hent fram igjen lyder med 92 brukerminneplasser
  • Justerbar støybegrenser
  • Innebygd fotbryterkontroll som kan tilordnes for taptempo, hold, med mer
  • Tilkoblinger for utvidet betjening med opptil fire fotbrytere, to expressionpedaler eller GA-FC/GA-FC EX fotkontroller
  • MIDI I/O på plassbesparende mini TRS-plugger
  • Inkluderer tre groundliftkabler, for å eliminere summing ved multiforsterkeroppsett

 


 

Eddie Van Halen og SDE-3000


Eddie Van Halen er en av de største og mest innflytelsesrike gitarister gjennom tidene, og hans uanstrengte musikalitet, energiske framføringer og utenomjordiske teknikker vil fortsette å inspirere utøvere i flere generasjoner videre. Eddies fantastiske tone er like legendarisk, og han forbedret kontinuerlig forsterkeren sin og effektvalgene gjennom karrieren sin for å oppnå den best mulige lyden.


Roland SDE-3000-delayer var perfekte for hans unike våt/tørr/våt liverigg, og ga rik høykvalitets tone og spesielle delayparametere som lot ham justere lyden perfekt til hans spesielle krav. Etter årevis med bruk av SDE-3000-er prøvde den evig ambisiøse og konkurransedrevne Eddie å se om han kunne forbedre lyden sin med et konkurrerende produkt. Men han fant aldri en annen delay som funket bedre, og hans to SDE-3000-er forble hovedkomponentene i sceneriggen gjennom hans lange karriere.


"Vi gikk gjennom en prosess i omtrent to uker der vi sammenlignet mange delayprodukter. Til slutt konkluderte Ed med at SDE-3000-ene var best" – Matt Bruck, administrerende direktør i EVH 


 


EVH og BOSS slår seg sammen for å lage SDE-3000EVH


EVH bygger på Eddies arv, og deler de visjonære ideene hans om gitarutstyr med musikere over hele verden. For noen få år siden begynte EVH og BOSS å diskutere ideen om å bringe legendens særegne bruk av den vintage SDE-3000 ut til alle.


EVH og BOSS jobbet tett i utviklingen av SDE-3000EVH for å sørge for at den leverer Eddies personlige delaylyd med fullstendig autentisitet. Vi lagde mange testenheter for EVH-teamet, som ble nøye sammenlignet med gitaristens innstillinger og soundet i det berømte innspillingsstudioet hans 5150. Etter en lang prosess med testing og tilbakemeldinger kan vi stolt presentere det ferdige resultatet, fylt opp med eksakte soniske kopier av innstillingene hans og dekorert med de typiske EVH-stripene.


Ed likte alltid å se hva folk gjorde med tingene han skapte. Vi tenkte det ville være kult å bevare den unike delaytilnærmingen hans og la andre finne sin egen inspirasjon med den. - Matt Bruck


 


Gjenskaping av Eddie Van Halens delayoppsett


Den originale SDE-3000 var en monodelay, og Eddie brukte to enheter med unike innstillinger på hver av dem for å oppnå soundet sitt. SDE-3000EVH kombinerer to SDE-3000-er i én pedal, i tillegg til en EVH presetbank som gjør at du kan laste inn alle innstillingene for de to delayene med kun et trykk.


Våt/tørr/våt-konfigurasjon gjort enkelt


Eddie var en pioner med sitt trekabinetts vått/tørt/vått-oppsett tidlig på 1990-tallet, der han brukte et tørt signal fra en forsterker i midtkabinettet, og høyre- og venstrekabinetter forsterket med kun våte delayeffekter, noe som ga et vidt, multidimensjonalt lydlandskap. Med flere utganger og allsidige rutingmoduser i SDE-3000EVH er det mulig å gjenskape dette oppsettet med dine egne forsterkere.


Da Ed ble klar over våt/tørr/våt og tok det med inn i riggen sin, hadde han oppnådd den største dimensjonen, den største dybden og inntrykket som liveriggen hans noen gang hadde hatt.  - Matt Bruck


Ett-trykks EVH-preset


SDE-3000EVH har åtte EVH preset som du får tilgang til via en egen panelbryter. De første fire presetene er laget for et vått/tørt/vått-oppsett, og de representerer de faktiske innstillingene Eddie brukte i liveriggen sin. De neste fire presetene gir deg de samme lydene, tilpasset for et standard stereo forsterkeroppsett.


EVH-presetene er nøyaktig like de i Eddies rack. Det er ingen forskjell i miksenivåer, inngangsnivåer eller delaytider, det er én-til-én. - Matt Bruck


 


Vintage delay gjenfødt


I kontrast til de klare, presise lydene til andre digitale delayer på 1980-tallet, stakk SDE-3000 seg fram i mengden med sitt nydelige, varme sound og innbydende musikalitet. Dette var resultatet av smart og kompleks intern digital prosessering sammen med ikke-linjær atferd fra analoge kretser. Denne atferden inkluderte variabel frekvensrespons i forforsterkeren basert på inngangsgain, magnetisk metning i anti-alias-filteret og utviklende modulasjon laget av komponentene på den tiden. BOSS analyserte alle disse faktorene nøye da de skapte SDE-3000EVH, og bringer den komplette karakteren til denne ærverdige klassikeren til live for den moderne tidsalderen.


 


Autentiske detaljer, moderne forbedringer


SDE-3000EVH inkluderer nesten alle parameterene fra SDE-3000, som du får tilgang til via et retro grensesnitt som er hentet fra vintageenheten. To valgbare delayrekkevidder gir ulike frekvenskarakteristikker slik som originalen, og den særegne modulasjonskretsen har også blitt gjenskapt. I tillegg til dybde og ratekontroller er det mulig å uavhengig endre fasen til den opprinnelige delayen og delayfeedbackloopen, noe som påvirker hvordan modulasjonen reagerer. Mange forbedrede funksjoner er også tilgjengelig, inkludert 92 brukerminneplasser, carryover, med mer.


 


To SDE-3000-er i én pedal


SDE-3000EVH gir deg to separate delayer med uavhengige parametere og mono eller stereo modulasjon på hver av dem. Kjør delayene parallelt og panorer dem for stereofarger i evig utvikling. Eller koble dem sammen i serier for å skape komplekse rytmer og klanglignende dybder. Og i tillegg til EVH våt/tørr/våt-konfigurasjonen støtter den fleksible I/O flere ulike mono- og stereooppsett. Det er også en ekstern loop. som gjør at du kan koble til eksterne pedaler eller samhandle med en forsterkers effektsløyfe via firekabelmetoden, komplett med valgbar impedans for optimal tone.


 


Moderne kompakt kraft


Med sin pedalbaserte utforming og utvidede kontrollmuligheter gir SDE-3000EVH en mye større allsidighet enn den rackmonterte inspirasjonen. Tre innebygde fotbrytere gir umiddelbar kontroll over minnevalg, taptempo, delayhold, umiddelbar effektbruk, med mer. To kontrollkontakter gjør at du kan koble til opptil fire fotbrytere, to expressionpedaler eller en GA-FC/GA-FC EX for ekstern betjening, og TRS MIDI I/O er også inkludert. Det er et stort utvalg mål som kan tilordnes, og som gir deg omfattende sanntidskontroll som strekker seg langt forbi mulighetene til den originale SDE-3000.