Black Lion Audio PBR8 500-series rack

Varenr: 1119217
Black Lion Audio PBR8 500-series rack Black Lion Audio PBR8 500-series rack Black Lion Audio PBR8 500-series rack Black Lion Audio PBR8 500-series rack
13 520,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

PBR-8 har ubegrensede rutingsalternativer for raskt å ringe inn lyder som ikke krever moduler som skal lastes i noen bestemt rekkefølge.

Vår bransje har sett en eksplosjon på 500-serieprodukter de siste årene Og med det, et like stort antall strømforsyninger på 500 serier. Dette formatet utmerker seg i potensialet for raskt å ringe inn lyder, har imidlertid vært sterkt begrenset av mangelen på fleksible rutingsalternativer uten bruk av dyre eksterne patchbays og ledningsnett. Bærbarheten og kompaktheten i 500 -seriens format har alltid blitt undergravd av behovet for klumpete, hele 19" Rack monterbare patchbays. Muligheten til å bruke et 500 -serieoppsett i en liveopptreden har blitt hemmet av behovet for å bære rundt tunge slanger og ha tilgang til bakpanelet på scenen, uten enkel løsning for å koble moduler i separate stativer.

Vi på Black Lion Audio har aldri nøyet oss med bransjekonvensjonen eller hva som anses som "godt nok." I stedet, som alltid, har vi nærmet oss dette problemet med målet om å levere funksjonalitet og ytelse aldri før tilgjengelig. Skriv inn Patchbay Rack 8! PBR-8 er utstyrt med en fullstendig balansert TT/Bantam patchbay, og har ubegrensede rutingsalternativer for raskt å ringe inn lyder som ikke krever at moduler lastes inn i noen bestemt rekkefølge. Prøv enkelt ut en signalkjede, dukker den på nytt, del den ved hjelp av en av de innebygde “mults", send den til moduler i et annet rack, rute den tilbake, og send den ut, alt fra frontpanelet!

Å gi en stabil og pålitelig strømforsyning har lenge vært et av problemene som dogget 500 -seriens format. For å løse dette problemet har PBR-8 OST (på spilleautomat) utviklet i Europa av Heritage Audio. Denne teknologien lar oss dra nytte av individuell regulering per kanal, og forsikre at støy, kraftproblemer eller kryss fra en modul ikke påvirker andre moduler. Den heftige strømforsyningen gir maksimalt 400 ma per skinne per spalte, med en total på 1,6A (1,8A ikke -kontinuerlig) per jernbane, avhengig av hva som er nådd først. Sammen med patchbay gjør OST ikke bare PBR-8 til en av de roligste og mest pålitelige 500-serien strømforsyninger, men også den mest funksjonelle og fleksible noensinne bygget.