Black Lion Audio Seventeen Compressor

Varenr: 1119221
Black Lion Audio Seventeen Compressor Black Lion Audio Seventeen Compressor Black Lion Audio Seventeen Compressor Black Lion Audio Seventeen Compressor
9 670,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Sytten er ikke '76 -kompressoren som bestefaren din spilte inn med. Det er ikke en gang en nyinnspilling, men snarere den svarte løve -spinnet på hva '76 burde ha vært. Sytten er designet i forbindelse med hitmaker Tobias Lindell og med en redesignet og forbedret IC -basert frontend, og viser utrolige detaljer og nyanser normalt ikke mulig med denne stilkompressoren. Denne nye frontendekretsen er kombinert med vår tilpassede designet, laget i Chicago Output Transformer, designet for å gi denne enheten en enorm bunnend som balanserer den åpne toppenden veldig pent. Vi inkluderer også vår proprietære avkobling av Black Lion -stil for et utrolig lite støygulv. Sytten bruker også nichicon signalkondensatorer av høy kvalitet, som er ansett som tilgjengelige av høyeste kvalitet.

Aldri de som skal nøye seg med “gode nok," Vi har lagt til funksjoner som brukere normalt anser som oppgraderinger eller mods, inkludert en frekvensjusterbar sidekjede, separate valgbare høye og lave passeringer, en våt/tørr blandingsknapp for å tillate brukere å blande inn tørt signal i sitt komprimerte signal, sytten har En palett med toner som ikke er tilgjengelig for noe annet på markedet i dag. Det inkluderer også den viktige stereokoblingsfunksjonen for å koble sammen to enheter.