Black Lion Audio Bluey

Limiter

Varenr: 1142471
Black Lion Audio Bluey Limiter Black Lion Audio Bluey Limiter Black Lion Audio Bluey Limiter Black Lion Audio Bluey Limiter Black Lion Audio Bluey Limiter Black Lion Audio Bluey Limiter
12 750,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
03.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

"Bluey" er en modifisert "blå stripe" -kompressor basert på den "gyldne" enheten som eies av Chris Lord-Alge. Når visse komponenter ble utilgjengelige, ble teknologier tvunget til å endre kretsen, og skape en en av en slags kompressor som har blitt hørt på utallige hits.
Enhver lydtekniker som er verdt vekten i giret, vil fortelle deg om de spesielle øyeblikkene som oppstår på poster ved en tilfeldighet. Vi snakker om magien du ikke kan planlegge. Det må forekomme organisk, bestå av ren tilfeldighet eller til og med flate feil. For eksempel tar den spontane smaken fra en vokalist i mellom som gir karakter til et spor, eller en radikal ny lydffekt som er oppdaget gjennom en enkel rutingsfeil.
Den samme lykke skinner noen ganger på et stykke i vintage girverdenen. Gjennom flere tiår med vedlikehold og reparasjon blir noen enheter, som vin, bedre med tiden. Mangelen på originale deler fører teknikere til å avvike fra den originale designen, og skaper en forbedret, en-til-en-type, modifisert enhet.
bevæpnet med et upåklagelig øre, tiår med erfaring og en overflod av ettertraktet utstyr, legendarisk Mix Engineer, Chris Lord-Alge, var i stand til å gjenkjenne en av sine fire 1176 blå stripeenheter som fast i denne særegne kategorien. Den spesielle enheten, kalt "Bluey", har en spesiell "mojo" til den som skinner på vokalspor som ingen andre.
Chris ønsket flere kanaler av denne gyldne enheten, og nådde ut til gutta som kjenner modifikasjoner best - den Team på Black Lion Audio! Overtredet av Chris 'ros av enheten, hadde hoveddesigningeniør, Jesus Ortiz, ombord på et fly fra Chicago til LA for å oppdage hva som ga denne blå stripen sin kant. Han fant en serie mods gjort til enheten gjennom årene for å holde det til å fungere som mirakuløst kumulerte i en unik dyrelignende 1176! BLA analyserte enheten med smertestillende detaljer, og har i forbindelse med Chris Lorde-Alge gjenskapt monsteret, nå kjent som den nye Black Lion Audio “Bluey!”
-Fullt diskret design
-gjennom hull Komponenter
-Polyester-kondensatorer
-Vintage inspirert ensidig PCB-layout
-Cinemag Remake of Original UTC Transformer
-Wet/Dry Mix-funksjon
-Lineær strømforsyning
-Precis Meter kalibrering