Behringer CP1A strømforsyningsmodul

Varenr: 1142393
Behringer CP1A strømforsyningsmodul Behringer CP1A strømforsyningsmodul Behringer CP1A strømforsyningsmodul
844,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Høy ytelse strømforsyningsmodul for Eurorack


 

  • Høy ytelse strømforsyningsmodul for Eurorack
  • Ultra-low støy strømforsyning gjennom to flygende busstavler
  • Eurorack Specs: 4 hk, 1000 ma +12 V, 1000 ma -12 V, 500 mA +5 V
  • LED -indikatorer på hver strømskinne
  • Designet og konstruert i Storbritannia


Modulær syntese

De første synthmodulene som kom ut på 60 -tallet hadde en tendens til å være upålitelige; Å gå fra litt til helt ut av melodi på forskjellige temperaturer og være dyrt siden transistorer den gangen var en ny oppfinnelse og ble bare brukt i noen få elektronikk. Men dette hindret ikke artister som Rolling Stones, Brian Eno, Depeche -modus og så mange flere fra å lage noen av de største platene vi noen gang har hørt. Modulære synths var en landemerkeutvikling innen elektronisk musikk, og i dag er det i ferd med å bli bedre.


CP1A

Gå inn i Behringer CP1A -modulen. En høy ytelse, ultra-lav støyforsyning. Enkel aktivering av denne modulen tilrettelegges ved en vekslebryter. Det er 3 LED -indikatorer tilgjengelig for hver strømskinne samt en DC -inngang. Den smale designen hjelper den sømløst til å passe inn i din modulære synth.


Eurorack Ready

Installere CP1A er enkel, da den ble designet for å passe inn i en standard Eurorack -sak. Bare koble strømkablene til strømforsyningen og skru i modulen ved hjelp av de medfølgende skruene. Dette gjør at CP1A kan blandes med andre synth -moduler for et virkelig unikt oppsett.


Fullfør samlingen din

Enten du bare kommer inn i modulære synths eller ser For å fullføre samlingen din, er CP1A -modulen fra Behringer et flott verktøy å ha når du lager fantastisk musikk.

Produktinformasjon

MIDI-tilkobling Nei