Audix USB12 kondensatormikrofon USB

Varenr: 1123832
Audix USB12 kondensatormikrofon USB Audix USB12 kondensatormikrofon USB Audix USB12 kondensatormikrofon USB Audix USB12 kondensatormikrofon USB
3 218,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
16.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

USB12 er en miniatyrisert USB -kondensatormikrofon som brukes til å registrere tale- og akustiske instrumenter direkte inn i en datamaskin via USB -porten. Denne mikrofonen er designet for naturlig å fange og reprodusere vokal og instrumenter med fantastiske detaljer. USB12 er klar, fleksibel, enkel å bruke og har en utmerket lydrespons.

Med et jevnt kontrollert kardioidpolartmønster gir USB12 isolasjon og kontroll ved lydkilden med en jevn, nøyaktig respons over Et frekvensområde på 50 Hz - 16 kHz.

USB12 kardioidkondensatormikrofon støtter både 44,1K og 48K prøvehastigheter for avspilling og opptak. Denne høye definisjonskondensatormikrofonen har en trykk-til-snakkeknapp, "stødig på" eller "øyeblikkelig på" i tillegg til en hodetelefonkontakt for overvåking i sanntid. USB12 er også utstyrt med et bassavløpsfilter for å kontrollere uønskede lavfrekvenssignaler.

Tilbehør tilbehør inkluderer en 6 'USB-kabel og en ekstern skumvindskjerm.