Audio-Technica ATW3171B-C Trådløst Syst

Kondensator Håndmik ATM710 541-566MHZ

Varenr: 1088578
Audio-Technica ATW3171B-C Trådløst Syst Kondensator Håndmik ATM710 541-566MHZ
11 088,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Denne varen har flere frekvensvalg. Hvilket frekvensområde du velger har ikke noe å si for lyden, men handler om hvilke frekvenser sender og mottaker kommuniserer på. Alle frekvensområder vi selger er lovlige å bruke i Norge, men det kan være lokale variasjoner som påvirker hvilken frekvens du bør velge. Du kan sjekke hvilke frekvenser som er ledige på din adresse på Finnsenderen.no.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Audio-Technica ATW3171B-C

 

Dette er Bånd C (541-566 MHz)

& nbsp ;

Audio-Technicas tredje generasjons 3000-serie trådløse systemer tilbyr opptil 1001 valgbare UHF-frekvenser og nye funksjoner for klar lyd & intuitiv operasjon. Vi har forenklet utvalg av brukbare frekvenser, økt systemets pålitelighet og opplyste senderskjermer for klare avlesninger på mørke stadier. Det hele legger opp til luksusen av rock-solid, rikt detaljert lyd med høy troskap.

 

Den allsidige ATW-T310B UNIPAK® Body-Pack-senderen har en sikker 4-pinners låsekontakt som er kompatibel med et bredt utvalg av mikrofoner, samt en gitarkabel. Et glidedeksel på 3-posisjon på senderens kontrollpanel forhindrer utilsiktet avstengning eller kanalbytte. Et nytt låsende batterirom gir en sikrere sperre og mer robust design.

 

3000 -serien er tilgjengelig med enten en dynamisk eller kondensator håndholdt sender med robust metallkonstruksjon og slank ergonomisk design. ATW-T341B Handheld-senderen inkluderer den sceneprøvde kunstneren Elite® AE4100 Cardioid Dynamic Element, og ATW-T371B håndholdt sender har Studio-kvalitet Artist Series ATM710 Cardioid Condensator Element.