Audac ALTI6M/B vegg/takhøyttaler sort

Toveis 6" vegg/takhøyttaler 16 ohm

Varenr: 1166918
Audac ALTI6M/B vegg/takhøyttaler sort Toveis 6" vegg/takhøyttaler 16 ohm Audac ALTI6M/B vegg/takhøyttaler sort Toveis 6" vegg/takhøyttaler 16 ohm
4 225,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
02.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

"Har du ikke lyst til å henge rundt?"

ALTI6M er en variant av ALTI anhengshøyttalere, med en støpt monteringsbrakett for vegg- og takmonteringsformål. Dette tillater samme lydsystemdesign og identitet gjennom hele installasjonen i tilfelle noen områder ikke tillater bruk av pendelløsninger på grunn av takhøyder eller strukturer. Akustikk og konstruksjon er laget på samme måte, mens tilkoblinger skjer gjennom værbestandige AWX5 ™ -kontakter, men denne konstruksjonen har en IP65-klassifisering.

ALTI6M har en 2-veis 6,5 "driverkombinasjon med en koaksialmontert 1" soft dome diskanthøyttaler og er utstyrt med en faseplugg for utmerket ytelse utenfor aksen. 2-veis kombinasjonen med et høykvalitets polypropylenkabinett og akustisk teknisk håndverk garanterer førsteklasses ytelse for krevende bruksområder. En kontinuerlig effekthåndtering på 60 Watt (RMS) og maksimal effekthåndtering på 120 Watt oppnås.