Ashdown Funk Face

Stuart Zender signaturpedal

Varenr: 1123729
Ashdown Funk Face Stuart Zender signaturpedal Ashdown Funk Face Stuart Zender signaturpedal
4 389,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
21.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Regnet som en av Storbritannias største basspillere gjennom tidene, er Stuart Zender mest kjent for å være et av de grunnleggende medlemmene og den originale bassisten til Funk Band, Jamiroquai.


Hånd laget i den britiske tilpassede butikken Ashdown Stuart Zender Funk Face er en dedikert bass Twin Dynamic Filter Pedal som er fullt kvalifisert til å produsere de særegne hakkete “virtuelle sinnssykdommen" skriv bass spor.


funk bass i ansiktet ditt
Funk Face's Simple 3-Knob og 2-Switch Layout gjør ting enkelt for bassist når de funky øyeblikkene streiker.


Funk Face's ‘Sensitivity’ roterende kontroll lar spilleren forme den eksakte effekten -responsen, mens ‘output’ -knappen lar deg bestemme hvor mye av det du vil ha. Avhengig av din spillestil, angrep og dynamikk - ved å finpusse utdata- og følsomhetskontrollene unisont - kan du variere fra subtil filtrering til en fullt responsiv “funk bass i ansiktet ditt" Auto wah.


Ekte ventildrevet forvrengning
Den 12AX7 -drevne ‘Valve’ Drive Distortion Switch kan velges til fots for naturlig å berike harmonikken til funk -ansiktspedalen, mens WAH -effekten også er fotsbyttbar.


En strategisk plassert bryter på høyre tur på pedalen lar spilleren bestemme om ventilen overdrive er lagt til før eller post-wah, og gir enda flere tonalmuligheter.


True bypass for True Tone
SZ-funk-ansiktet har ekte ekte bypass-bytte for nullfarging av inngangssignalet ditt når pedalen ikke er i bruk. Utgangsnivåkontrollen lar deg ringe i den perfekte balansen mellom effekten og det sanne bypass -nivået og fungerer effektivt som et rent nivåøkning når WAH -funksjonen ikke er i bruk - og bringer deg opp et hakk i blandingen når etterspørselen rammer. < /p>


Bygget for veien
På baksiden er en enkel ¾" tomme jack i og jack output. Denne 18-volts pedalen kan løpe av en 9-volts forsyning i begrensende situasjoner, men 18-volt anbefales.


SZ Funk Face er bygget for veien, med metallhus, premiumkontroller og brytere.