Apart SPH16 2-way pendant sphere

speaker, 16 w @ 100V, white

Varenr: 1065916
Apart SPH16 2-way pendant sphere speaker, 16 w @ 100V, white
1 475,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

To-veis anhengssfære høyttaler

The Apart SPH16 er en toveis 100 volt anhengssfære høyttaler med en veldig klar lyd reproduksjon. Disse høyttalerne lar en høy og bred lyddispersjon produseres med et minimalt antall høyttalere. SPH16 er den mest kostnadseffektive løsningen for bakgrunnsmusikk eller tale i installasjoner med høye tak der du trenger å dekke et ekspansivt område (lager, supermarkeder, industribygg ...).

Denne toveis høyttaleren gir Din naturlig musikk og høye tale forståelighet (kunngjøringer). De lar deg gi et veldig konkurransedyktig pristilbud, fordi bruk av mindre høyttalere også har innvirkning på forsterkerkraften din som trengs og kostnadene for å få dem installert.

SPH16 har et ABS -plasthus, et 5,25 ”belagt papir Cone Woofer og 1 ”tweeter. Denne høyttaleren har flere strømavgifter (16- 8- 4 watt 100 volt transformator) og har en IP53-rangering hva som gjør det vær- og UV-proof. En 4,5 m kabel med en sikkerhetssnor inni er inkludert.

Standardfargen er hvit, men som et alternativ kan SPH16 males i hvilken som helst RAL-farge (Ref: Paint-SPH) når du bestiller en minimumsmengde på 12 stykker.